[]

"Melon shot" diye bir içki içtim. Ne olabilir bu ?

Geçen bir partide çok methini duyduğum için cardinal melon istedim. barmen cardinal melon olmadığını ama "melon shot" verebileceğini söyledi. tamam dedim. böyle sarımsı, şeffafımsı tabiri caizse biraz sidiğe benzer bir rengi var. nefis kavun kokuyor. tadı da kavun tadını baya bir vermekle beraber hafif de yakıyor yani alkolünü hafiften hissettiriyor. ama sek aromalı vodka gibi alev gibi de geçmiyor boğazdan.

bu içkinin ne olduğunu bilen var mı ?


 
keglevich in kavunlusunu içmiş olabilir misin bilmiyorum ama mutlaka iç cardinaldan daha güzel. oda kokusu olarak bile kullanılabilir nasıl bir aromadır o :)


  • jedilance  (12.10.11 01:03:33) 
votkaya kavun aroması katılmış diye tahmin ediyorum. ayrı var öyle zart zurt aroması kokteyl yapıyorlar onlarla.


  • cro magnon  (12.10.11 01:52:55) 
şöyle ama adam bildiğin şişe açıp oradan koydu yani shot bardağına.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (12.10.11 01:59:54) 
şişesi nasıldı?


  • hayley williams ile evlenecek genc  (12.10.11 02:15:03) 
şişesini tam göremedim ama dolaptan çıkarıp yeni açtığını gördüm yani.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (12.10.11 02:21:33) 
Doğrudan kavun aromalı bildiğim tek içki meloncello. Limoncello gibi, ama kavunlusu.

Ancak anlattığınızdan çok daha yoğun, kavuniçi renginde ve opak oluyor. Yine de bulabilirseniz bir deneyin.
  • metalik  (12.10.11 06:40:54 ~ 14.10.11 06:39:36) 
cardinale melon'un shot'ıdır o.


  • bradshaw  (12.10.11 09:16:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.