[]

Sevk tehiri, "Tecil" demek değil midir?

Bugün İzmit askerlik şubesine gittim diplomamla. Amacım askerliği 2 sene ötelemekti (buna Tecil deniyor diye biliyorum). Oradaki kadın dilekçeleri falan "Sevk Tehiri (tecil)" şeklinde doldurttu. İlk başta garipsedim sevk tehirini sonra da sordum. 2 sene ertelemek için doğru doldurduğumu söyledi.
Başından geçen arkadaşlarım 'dilekçeler artı yan odaya geçip muayene olma'nın en fazla yarım saat sürdüğünü söylediler. Ama kadın gitti beni Gölcük askeri hastanesine yolladı. Orası da taa 8 gün sonrasına randevu verdi. En fazla 5 dakikalık muayene ya!?

Şimdi içime kurt düştü yanlışlarda mıyım diye. Elimdeki kağıtta SON YOKLAMAYA TABİ. YEDEK SUBAY ADAY ADAYI. SEVK TEHİR HAKKIMI KULLANMAK İSTİYORUM yazmakta. Sorun yok dimi?

 
orada yoktur doktor tayfası ondan yollamıştır. tecil denen şey o, evet.


  • galadnikov  (04.10.11 22:33:28) 
önce yoklamanı,muayeneni yaptıracaksın ki tecil yaptırasın. belki senin bulunduğun zaman doktor yoktur ondan yollamışlardı. benim zamanımda beni sağlık ocağına arkadaşlarımıda gataya yollamışlardı. aynı gün işlemi yapmamıza rağmen.


  • mr fusion  (04.10.11 22:35:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.