[]

facebookta fotoğraf çekip, ".... photography" fan sayfası açmak

şimdi facebookta bir sayfada bu arkadaş fotoğraf eklemiş birkaç tane, baktım vasatlar, iyi dedim yeni başlamış, altın fan sayfası var girdim, bir sürü fanı var bunun 5.300 küsur, fotoğraflara da bakayım dedim, hepsi vasat, amatör fotoğraf, fanlık bir durum yok yani...

şimdi bu arkadaşın çevresi mi kıyak geçmiş, yoksa fotoğraflar bana göre mi amatör sadece ?


www.facebook.com

 
www.facebook.com bu nedir ya, şişirme bir fanlık söz konusu bence..

edit: oha lan adam bi de site yaptırmış www.tunahanbayraktar.com o değil de bi de böyle insanlar hayatta bir şekilde başarılı oluyorlar, hep dört ayak üstüne düşüyorlar, nedeni kendine aşırı güven olmalı..
  • toshiro  (02.09.11 22:50:09 ~ 22:57:56) 
ver benim elime profesyonel bi dslr ben de çekerim bunları.

www.facebook.com

bunları çekmek için fotoğrafçı olmaya filan gerek yok. başlangıç seviyesinde photoshop biliyor bir de bu arkadaş.
  • cro magnon  (02.09.11 22:54:24 ~ 22:55:23) 
bunları amatör makineyle bile çekersin. özeelikle son zamanlarda eline (d)slr makine alan kendini fotoğrafçı sanıyo çevresin de malsa ne sanattan ne de fotoğraftan anlıyosa onlar da kendilerine fan sayfası açıyolar böyle. deli oluyorum bu adamlara googlea yazsan zilyon tane çıkıcak resimlerin bi kopyasını amatör ruhla çekip bişi yapmış sanıyolar kendilerini. yaratıcılık yok farklı bi bakış açısı yok bişey yok sadece basit kopyalardan ibaretler.
baya da dertliymişim :)

  • onexey  (02.09.11 23:01:33) 
evet, demek ki kötüymüş gerçekten...

bende fotoğrafla ilgileniyorum, yıllardır amatör olarak ilgileniyorum bununla diyerekten nitelendiriyorum oalyı, hiç fan sayfam vs de yok, ama benim fotoğraflar bu ve türevi arkadaşlara nazaran bayağı bir pro olmuş...

artık bu tarz "fotoğrafçı" arkadaşları gördükçe kendimden şüphe eder olmaya başlamıştım...
  • nucleon  (02.09.11 23:08:25) 
yeni yeni başladığım, utana sıkıla bir şeyler deneyerek kendimi geliştirmeye çalıştığım fotoğraftan tiksinicem yakında. photography'nize sçym demek istiyorum bunlara.


  • turuncujelibondanhazzetmeyensarijelibon  (02.09.11 23:09:07 ~ 23:09:47) 
sevgili kardeşim bana sorarsan fotoğraflar vasat bile değil ama bunun gibi çok herif var. fotokritik denen saçmalığı gez istersen biraz. herkes isminin sonuna photography ekleyip bir anda profesyonel fotoğrafçı oluyor. internet sitesi yapmış bi de allaam ya. ay-moon diye de bir kategori var. valla süper.

edit: bu arada adam gitmiş hayvanat bahçesine, kafesteki maymunu çekmiş, akvaryumdaki balığı çekmiş koymuş internet sitesine. gören de amazona gidip orda çekmiş sanır piranayı.
  • henry gale  (02.09.11 23:14:57 ~ 23:19:50) 
@henry gale; fk felaketini biliyorum, günün fotoğrafları zırvalarına çok gülmüşümdür zamanında :), ve bu hayvanat bahçesi olayını aynen ben de aklımdan geçirmiştim, bari kafesler, cam vs görünmese de tamam işte hayvan desek

@jackofalltrades; senin verdiğin linkteki gerçekten çok fena, şaka bile olabilir!
  • nucleon  (02.09.11 23:59:32) 
korler sagirlar birbirini agirlar


  • chavezding  (02.09.11 23:59:57) 
yahu bu nedir ya, ulan eline dslr alan fotoğrafçı geçiniyor iyi mi, şaka olsa keşke.. bir de adamlar işlerini ciddiyetle yürütüyorlar anladığım kadarıyla, yani öyle sanıyorlar. acaba beğendiği fotoğrafçılar kimler merak ettim..


  • toshiro  (03.09.11 00:06:53) 
dayanamayıp yazdım elemanın duvarına ne iş bu diye. garanti siler de en azından okuyup bozulsa.


  • vital  (03.09.11 00:10:18) 
bi ucundan tutsanız?
www.facebook.com

  • vital  (03.09.11 00:14:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.