[]

en son ne zaman "lan vallaa insanlik daha ölmemis" dediniz

ne oldu da dediniz?

basiniza ne geldi, ya da ne duydunuz, okudunuz da dediniz?


 
gundem.milliyet.com.tr

en son bu habere demiştim.
  • tiny toon  (31.08.11 00:34:29) 
klişe timinden çıkmak gerektiğini düşündüğüm günden bir gün önce.


  • coldbound  (31.08.11 00:35:52) 
geçen ay cüzdanı kaybettim. adam sağ olsun benim numarayı 118'den bulup ulaştı. beni bulana kadar da bayağı bir yeri aramış, karakola gitmiş felan... o esnada ben de deli divane sokaklarda cüzdanımı arıyorum, bir hafta önce de yurtdışında bin tane numaramın olduğu cep teli kaybetmişim. Onunla uğraşırken bir de cüzdanı da kaybedince tırlatma noktasına gelmiştim de adam imdadıma yetişti. eyvallah...


  • sparta_küs  (31.08.11 01:02:14 ~ 01:02:32) 
öğrencilik zamanımda kafamın bir dünya olduğu dönemde cüzdanımı okulun içinde bankta unutmuşum hem de daha yeni krediyi çekmiştim. Kalktım bi güzel fakülteye geri geldim tam bişey alıcam baktım cüzdan yok tabi sardı bi telaş o arada arkadaşları gördüm bölüm başkanının beni aradığını söylediler koştum gittim aman benim cüzdan onda saolsun başka bir bölümden arkadaş bulup teslim etmiş hemen geri gelmişti :)


  • uzun kulaklı yalnız tavşan  (31.08.11 01:19:10) 
metroda karşılıklı dört koltuktan oluşan boş koltukta ayaklarımı öküz gibi uzatmış uyukluyordum iş çıkışı. bi adam oturdu karşı çaprazıma farkedince hızla ayaklarımı çekerken ayağına bastım adamın. ben pardon derken o da dedi. sonra inerken sersem gibi bi daha bastım bi daha pardon dedim gülümsedik kibarca falan. türkiye'deki insanların 69.999.999unun aksine nezih bi adamcağızdı "kaldı mı senden abi" diye düşündüm içimden hüzünlendim. trafikteki basit bi yol verme muhabbeti için silah çeken hayvanlarla aynı yolda gidiyorum zira.


  • annesütü  (31.08.11 01:49:49) 
iki sene önce gecenin üçü maslak'taki itü üstgeçidinin önünde taksiden indim. tüm param buraya kadar yetiyordu. taksici suratıma baktı. nereye gideceksin buradan diye sordu. ayazağa dedim. kızdı bu hareketime. evimin önüne kadar götürdü. ne plaka ne telefon almak aklıma geldi. içimde ukde kaldı. sadece gültepe'de bi taksi durağında olduğunu hatırlıyorum.

bi de önemli bi iş adamının pasaportunu kaybetmiştim metroda. bulan kişi üşenmemiş pasaporttaki adrese kuryelemişti. istanbul acayip memleket. bi ayarı yok.
  • hyu  (31.08.11 02:50:08) 
gecen ay, cuzdanimi kaybettigimde bulan kisinin ismimi facebookta aratip bana ulasmasindan sonra demistim.


  • onur  (31.08.11 13:27:03 ~ 13:28:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.