[]

amazon kindle

sanırım bunlarda sözlük özelliği varmış. bilmediğimiz kelimenin üstüne tıklayınca kelimenin anlamını gösteriyormuş. dokunmatik herhalde filan. sırf bu özelliği için almayı düşünüyorum. ama bazıları da dokunmatik değil sanırım. çıkamadım işin içinden. sırf bu özellik için bu alete para vermek mantıklı mı? daha ucuz bir alternatif var mı?




 
dokunmatik değil, imleçle üzerine geliyorsun e altta gösteriyor


  • hoot  (18.08.11 14:34:59) 
ohoo kovalanmaz ki o. peki bunu bilgisayarda yapamaz mıyız? pdfte babylon sıçıyor. kelimeleri seçemiyor.


  • sarper361  (18.08.11 14:41:21) 
dokunmatik degil de ok tuslariyla geliyosun sozcugun onune kindle hafizasindanki oxford sozluklerinden anlamini gosteriyor. ama bunu ancak kindle formatli (.mobi) dokumanlarda yapabiliyor sanirim, ben hic pdf uzerinde falan denemedim. ebook reader olarak kullanmak istiyorsan ben yaklasik 2 aydir kullaniyorum bu aleti, cok memnunum, tavsiye ederim. pili cok uzun omurlu 4 kitap devirdim, kalin da kitaplar, sadece 3 kere sarj ettim, gozumu hic yormuyor, saatlerce okuyabiliyorum, guneste parlamiyor, ekraninin kitap sayfasindan farki yok gibi. sozluk te ebook piyasasinin cogunlugunun ingilizce oldugu dusunulurse gercekten ise yarayan bir uygulama.


  • jupiterianvibe  (18.08.11 15:08:02 ~ 15:09:49) 
sizdeki modeli hangisi?


  • sarper361  (18.08.11 15:37:27) 
ben türk parasıyla 180 tlye ectaco jetbook lite aldım, sözlük olayı var, dokunmatik değil ekran.


  • cinna monster  (18.08.11 15:43:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.