[]

"O kurnadan bu kurnaya çirkef sıçramış" aka hamam aranıyor

Seferoğulları!
Koreli arkadaşım aman efendim hamama götür beni diye tutturdu, cağaolğlu hamamının fiyatını söyledim vazgeçer gibi oldu ama başka buluruz filan diyor. Var mıdır böyle, uygun fiyatlı, hijyenik ve turistik bi hamam? (sordum, otel hamamları kesmiyomuş:)
Bu arada hamamın pazartesi kadınlar günü olması lazım ya da haftanın her günü kadınlara hizmet veriyo olması lazım filan..


 
çamlıca'da tarihi bulgurlu hamamı diye bir yer var. yıllardır önünden geçerim bir kere girmedim içine. ama gidenleri biliyorum, gayet memnundular.

tabi turistik amaçlı değildir pek sizin istediğiniz gibi.
  • darkredanger  (02.07.11 22:04:48) 
haznedar da var. tramvaya binildiği zaman akıncılar durağında inince ya da soğanlı durağında inincee tam ortada kalıyor.


  • altini ser incisi ker  (02.07.11 22:11:48) 
geçenlerde aynı duyuruyu açmıştım bende:) üsküdar'da çinili hamama gittim en sonunda cuma günü, hamam 10 tl, kese ve masaj 5'er lira. toplamda 24 lira verdim, aklandım, paklandım. kadın/erkek ayrı ve gayet temiz bir hamam. üsküdardan bir taksiye atlayıp gidilebilir. birde şifa hamamını duydum üsküdar'da yine ama detay bilmiyorum maalesef.


  • dutturudunya  (02.07.11 22:15:21) 
çemberlitaş hamamı her türlü rulz.
daha da bişey demyorum ben.

  • charlesbukowskiineksi  (02.07.11 23:38:43) 
www.ayasofyahurremsultanhamami.com

fiyatı el yakabilir, yine de bilginize.
  • good room beautiful  (02.07.11 23:47:37) 
kasımpaşa hamamını tavsiye ederim. hem tarihi bir hamam hem de fiyatları uygun. telefon numararasını google dan bulabiirsin


  • boran79  (02.07.11 23:50:15) 
tarihi cağaloğlu hamamı. hamamın kelime karşılığı orası olsa gerek. kadın bölümü ayrı ve hergün açık.


  • winstoncash  (03.07.11 00:06:28) 
çemberlitaş'da siteden üye oldursan %50 indirim var..


  • gitti gelecek  (03.07.11 12:12:21) 
galatasaray hamamı var. lisenin yan tarafındadır.


  • robinbook  (04.07.11 00:47:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.