[]

Saü yazokulu

merhaba
ben sakarya üniversitesinde yazokuluna kalıcam fakat harç parasını yatıramadım.bankaya gidiyorum 8 kredi parası yatırmam gerekiyor fakat bankadaki kadın kredilerin daha girilmemiş olduğunu söylüyor bu yüzden 2 gündür parayı yatırmadım sistemde sorun vardır diye fakat yatırmış ollanlar var yani sorun bende gözüküyor.kredilerin toplam fiyatının 200 lira olduğu belli.benim 200 lirayı yatırıp aldığım dekontta 8 kredi ibaresi bulunmak zorunda mı?yoksa önemli olan o 200 lirayı yatırmış olmak mı?



 
Sakarya Üniversitesi'nde durum nasıldır bilmiyorum ama genelde dekont üzerinde "8 kredi" gibi bir şey yazmaz. Siz, 8 kredinin fiyatını yatırırsınız o dekontla gider kaydınızı yaptırırsınız. Sistem yatırdığınız para üzerinden maksimum krediyi ayarlar zaten.

Fazla geliyorsa paranız, kalanın iadesi için başvurursunuz, yaz okulu sonrası iadeleri öderler..

Odtü'de falan böyle en azından. Pek değişiklik olduğunu sanmıyorum.
  • hayal bilgisi  (11.06.11 05:27:58) 
Saü'de yaz okulundaydım iki sene önce. Bankamatiklerden yatırıp, işi sağlama almak için bankamatik çıktısını saklayabilirsin. Ne kadar tutuyorsa o kadar yatıracaksın, kredi falan yazmaz. Evet, önemli olan o parayı yatırmak. Mesela 198 lira tutuyo' ama sen 200 yatırdın diyelim. O parayı dahi, dilekçe yazıp okuldan geri alabilirsin.


  • buf-e kür  (11.06.11 09:25:16 ~ 09:25:40) 
hangi fakülte ve öğretimdesiniz bilmiyorum ama numaranızı ve buradaki tablodaki miktarı direk görevliye söyleyip yatırıcaksınız. kayıt günü geldiği zamanda zaten obiste bakiye bilgileriniz gözükür. bahis sitesi gibi anasını satayım :)


  • fucksmakinasi  (11.06.11 13:40:54) 
peki elimdeki dekontla okula gitmem gerekir mi yoksa parayı yatırdıktan sonra hemen yazokulunun sitesine girip ders seçebilir miyim?


  • Monat  (11.06.11 17:39:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.