[]

"öeeh" e basıyor musunuz?

sahi ya, başlık gördüm sol frame'de şimdi dikkatimi çekti. 4 senedir falan kayıtlıyım, kimbilir kaç tane entry oylamışımdır ama toplasan 10 kere "öeeh" e basmamışımdır. Siz kullanıyor musunuz oy verirken? Ben ya + ya - veriyorum.




 
öeeh işte bazen.


  • ben smyrna  (30.05.11 19:07:32) 
beğendiğim entrylerin beğenmediğim kısımları varsa öeh diyorum :)
çok beğendiysem + veriyorum
beğenmediysem hiçbişi vermiyorum, onların amacı zaten eksi almak, koyim onlara. altı üstü şurada hem gırgır yapıyoruz hem de farklı bişeyler öğreniyoruz.
fazla gereksiz bilgi oldu bu cevapta. ( cevapta mı? cevapda mı?)
  • cool pich  (30.05.11 19:17:24) 
ben kullanıyorum, mesela bazen iyi giderken dağıtıyor, bazen sonda iyi bir şey söylüyor. kullanıyorum kısaca.


  • dampire  (30.05.11 19:22:11) 
kullanmaktayım.


  • late viper  (30.05.11 20:25:53) 
troller için ideal bir buton bence. prim yaptırmamış oluyorum gibi.


  • insan opusen hayvandir  (30.05.11 20:35:01) 
evet basıyorum ben. + mı yapsam - mi yapsam karar veremediğimde ama boş da geçmek istemediğimde dur basayım diyorum.


  • girl in a coma  (30.05.11 20:36:20) 
bi kere yanlışlıkla basmıştım. allahtan beta'da yok.


  • bruges  (30.05.11 20:47:36) 
Giderek daha fazla kullanıyorum. Bazı entrilerde -her zaman değil- konuya yaklaşmış ama tam olarak söylenmesi gerekeni "işte bu" dedirtecek şekilde söylememişse böyle oyluyorum.


  • firez  (30.05.11 23:26:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.