[]

"kötü bir şey olacak" hissi :/

bazen içimde böyle değişik bir heyecan oluyor :/ sanki kötü bir şey olmak üzere ya da oldu, o yüzden böyle hissediyorum :/ bu neden olabilir? geçirmek için ne yapmalı?




 
geçen büyük bir mevzu koparttık, vurdulu kırdılı ki hiç olmicak bir yerde, neyse haklı olan bizdik haliyle vicdanen rahattım.. Fakat ne zaman böyle büyük bi kavga durumu olsa, ulan kesin daha kötü birşey olucak diye hem daha öncesinde hem daha sonrasında iç geçirmişliğim vardır. Nitekim kötü birşey olma ihtimali kendim tecrübe ettiğim kadarıyla her 5 kavgada 3. Bugün kavgada diğer tarafın elemanlarından harbiden pert ettiğimiz bi elemanı gördüm, gördükten sonra bir 5 dk daha içime işledi o durum (ulan toplaşırlar falan). Neyse sadede gelirsek bence bir savunma mekanizması gibi birşey, tahmin edilebilir tehlikeli bir durumdan beynin önsezi kıvamında sinyaller vermesi gibi hani. Geçirmek daha doğrusu geçiştirmek için yerine göre ya daha güvenli bir konuma geçiyorum, uzaklaşıyorum ya da daha güvende hissedebileceğim bir muhabbete yoğunlaşıyorum.

Yaşım 25, saygılar.


edit: aksiyon temalı bir örnek verdim, durduk yere uzaktaki bir insan için de hissettiğim oluyor, benzer şeylerdir dedim öyle cevapladim biline.
  • Sir.Fitih  (18.05.11 18:56:28 ~ 18:58:22) 
hislerin sadece kötü şeyler üzerineyse boşver. bilinçaltında vardır bir karşılığı ama sonuçta hislerinin üzerine kötü bir durumla karşılaşıyor musun? evetse devam et hislerini geliştir. hayırsa arada bana da olurdu, olur öyle şeyler... ilgini farklı yöne çekmeye çalış. hissin üzerine gitme.


  • bıdıbıdı  (18.05.11 19:02:26) 
kendini kandırma abi, içte niçe biliyorsun o hissin sebebini. düşün taşın bul. çok sürmez zaten. bana da çok olur ve kaçmayı bıraktığım anda her seferinde cevabı da bulurum.


  • sen git ben geliyorum  (18.05.11 19:13:44) 
Bazen çok yemekten de oluyor. Az yiyin.


  • sourlemonade  (18.05.11 19:16:54) 
servis kaldırırsan geçer


  • lycanthrope  (18.05.11 19:27:15) 
modern psikiyatri bunaltı bozukluğu diyor.


  • african rain  (18.05.11 20:41:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.