[]

Avea bana borç takmaz di mi la?

Ben 2009da avea hat almıştım. Faturalı. Bi kaç ay kullandım sonra kapattırdım. Annemin üstüneydi hat. Kapattırdıktan 2-3 ay sonra falan gidip sordum hep borcum var mı diye yok dediler. Şimdi sene oldu 2011. Annemin kredi kartı falan da var, bi borç olsaydı oralardan bulurlardı diyorum ama.. Ev adresi falan da değişti, daha da kötüsü ben numarayı hatırlamıyorum. Eğer borç falan çıktıysa bi kaç ay sonra, şimdi 10.000 lira falan olmuştur herhalde. Ne yapmalı? Var mıdır borcu?




 
Son faturayı ödedikten sonra avea sana neden borç çıkarsın ki?
Kaldı ki öyle bir borç olsaydı 2 yıl içinde çoktan çıkardı.
(bkz: paranoyak )
  • livaneli kadir  (14.03.11 10:32:36) 
takmaz takmaz. benim 1999 senesinde turkcell'e 900 lira bir hattıma 450 lira diğer hattıma yani toplamda 1.400 borcum vardı. o zamanın parasıyla çok iyi paraydı. şerefsiz bir arkadaşıma güvenip 18 yaşımı doldurduğumda hat çıkarmıştım. herif 1 ay durmadan her yeri aramış.

ilk üç sene sıkıştırdılar sonrasında unutuldu gitti. şimdi 10 seneyi geçtiği için yasal olarak borçum silinmiş sayıldı. eğer borcun olsaydı ve senden 2 sene içinde de bu parayı alamıyor olsalardı kesin yasal yollara başvurur ve senin de haberin olmadığı için mal beyanında bulunmadığından hapis cezası çıkmış olurdu hakkında. bunlar yoksa sorun da yok demektir.
  • mevrin  (14.03.11 10:45:21) 
paranoyak kelimesi beni tanımlıyor :)


  • matilda  (14.03.11 10:55:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.