[]

Saçlarımı nasıl kestiriyim ki (capsli)

Bu biraz eski bi foto yani geçen sene ekim gibi çekilmiş olmalı o zamandır kestirmedim yaa uzatcam diye ama şimdi gönül istiyor ki bahara değişik girelim :)
Hani hem şu anki hali gözünüzde canlansın hem de belki yüz şeklime göre bi model vardır aklınızda :)) hepsine razıyım kazıt bile diyebilirsiniz :D
Saçlarım normalde kıvırcığa yakın dalgalı ama kıvırcık değil.
ona göre de tavsiye alırsam....

 
Kız güzel değil.

Kestirme, elletme sakın. Uzun kalsın.
  • ataturkiye  (12.03.11 16:14:24) 
bence böyle kestir.

www.goygoycu.com
  • ForzAras  (12.03.11 16:15:44) 
ben lise biter bitmez yani saç toplama zorunluluğum bittiği günden itibaren bu modeli yapmak istiyorum modern ve güzel

www.2012sacmodelleri.net
  • hmm  (12.03.11 16:22:46) 
benim saçlarıma gitmez o model. ben de çok istedim lakin dalgalı olduğu için toplanır evde kesmişim de becerememişim gibi durur :)


  • matilda  (12.03.11 16:24:10) 
uzun saçı her zaman tercih ederim. ne kadar kısa o kadar kötü. bence kestirme.


  • sen git ben geliyorum  (12.03.11 16:24:16) 
sen bilirsin tabisi
benim saçlarım pırasa diye tabşr edilen türde olduğu için çok rahat kullanırım ama asimetrik kesim çok hoş maşayla iki kere geçsen çok rahat kullanırsın tavsiye eerim uzun saçın bakımı zor

  • hmm  (12.03.11 16:29:10) 
yüzün uzun kısa katlı kestirirsen olur gibi.bu fotoyu daha önce de eklemiştin sanırım güzelliğini fln sorguluyordun. komplekse girme kararlı ol olsun bitsin.


  • hll4747  (12.03.11 18:02:52) 
kesinlikle kestir bu bir. bir de kisa katli olsun. ensen acilmasin. ve aralikli kakulun cok yakisacagini dusunuyorum. kisa katli derken, arkalari hafif katla kaldirsin ki sonuk durmasin. onlere de uzayarak gelsin sac. bob hair styles diye aratirsan google da bir suru model var. onlardan icine sinen birini al gotur. ama bu kesimde kuaforun mahareti cok onemli ya, onlerini kuyruk gibi yapani var, arkayi cok acani var, var da var. kuafor iyi de olsun muhakkak.


  • leyla3  (12.03.11 18:58:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.