[]

Sürekli msj atan gerizekalıya ne yapmalı?

Günlerdir 2 dk. da bir tanışmak isteyip msj atan bi APTAL var. 500 kere reddettiğim 1050 kere "defol" dediğim halde angut gibi yazmaya devam ediyor.
Şimdi buna ne yapmalı?
-1 Umumi wc.lere telefon numarasını yazmalı
-2 Facebook'ta fake hesap açıp numarasını yazmalı
-3 İnciSözlük'te numarasını yazmalı
-4 Diğer (belirtiniz)

 
çeşitli dating sitelerinde fake hesap aç. havalı bir hatun fotosu koy. her mesaj atana numarasını ver. emin ol çok eğlenecektir.


  • kedili madam  (12.03.11 11:35:35) 
fake hesap açıp tel no numarası verdiğinde, aynı eylemin karşıdan da geleceğine hazırlıklı olmalısın. bu durumda tel. no'nu değiştirmen gerekecek.

4. ya da direktoman savcılığa ver, kurtul gitsin. önce ona söyle, ertesi gün de devam ederse...
  • pyro clustic flow  (12.03.11 11:39:31) 
telefonu buraya yaz :) inci sözlüktekilerden farklı davranmayız merak etme.


  • ben smyrna  (12.03.11 11:39:34) 
alttan bantla mesaj yayınlayan tv kanallarna mesaj cek ben konyadan nebahat bendemi kabahat koca arıyorum die. asker istilasına ugrasın telefonu


  • skutsk  (12.03.11 11:40:57) 
onu redde devam edip beni kabul et. gerisini de bana bırak. süper çözüm emin ol.


  • jointcc  (12.03.11 12:01:49) 
savcılığa vermekle tehdit et. hala devam ediyorsa hakikaten savcılığa ver "taciz ediyor" diye. taciz illa cinsel imalar içermek zorunda değil.

şu var ki bu mesajlaşmalar telefonla olduğuna göre demek ki senin telefonun da onda var. öyle umumi wc'lere yazmak gibi bir şey yaparsan, o da senin telefonunu umumi wc'lere yazarsa, ki olmayacak iş değil, numaranı değiştirmeden kurtulamazsın.
  • kibritsuyu  (12.03.11 12:10:58) 
matilda bence sende bir sorun var.gecenlerde birisini savciliga vermek icin ugrasiyordun.simdi boyle bir olayla karsimizdasin.ya sende bi keramet var goren carpiliyor,ya da once yuz verip sonra bikbikbik etmeye baslayanlardansin,kotu ihtimal sizin internet cafe askeriye yaninda.


  • duptıs  (12.03.11 12:14:08) 
Abla seviyorsa gelsin konuşsun bence

Şaka bi yana ver savcılığa gitsin ya. Ders olsun bir daha da kimsenin canını yakamasın.
  • oldboy35  (12.03.11 12:28:04) 
duptıs'a katılıyorum, daha geçenlerde birini savcılığa vermekten bahsediyordun. ondan önce - veya sonra - bir ara birini komutanına ispiyonlayıp intikam almaktan söz etmiştin. internet kafede çalıştığını da söylemiştin. internet kafede her önüne gelenle çet yapıyorsan bu sorunların hiç bitmez. öte yandan soruna yanıt vermek gerekirse, birisinin numarasını oraya buraya yazınca ondan farkın kalmaz. ayrıca bu da ayrı bir suçtur. çok rahatsız ediyorsa ver savcılığa gitsin.


  • microfiction  (12.03.11 12:49:02 ~ 12:51:11) 
en temizi savcılığa vermek.
delil niteliği olan mesajları silmeyeceksin tabi.
önce bi tehdit et savcılığa veririm diye
sonuç alamazsan ver savcılığa gitsin
  • seyduna6687  (12.03.11 13:19:42) 
harbi takip ediliyormuşum.
o bana hakaret edenle, komutana şikayet etmek istediğim kişiler aynı kişiler. o kişi büyük ihtimalle aklınca intikam alıyor, asker arkadaşlarına eşe dosta telefon numaramı veriyor sanırım. neyse, yakında savcılığa vereceğim kendisini. umarım para değil, hapis cezası verdirtebilirim. :)

bu sapığa gelince. msjlarına ne olursa olsun cevap vermeme kararı aldım umarım etkili olur. yoksa fake hesaplar açarak bezdireceğim kendisini :)
  • matilda  (12.03.11 16:18:57) 
5. mesajlari okumadan sil. aramiyorsa sorun yok. mutlaka bi sure sonra vazgececek yeni hedeflere akacak


  • leyla3  (12.03.11 19:05:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.