[]

Açıköğretim Bölümleri

Biliyorum bugün duyuru konusunda kendimi aştım.
Ben açıköğretim fakültesi okumayı düşünüyorum. sorularım var :)

* Barajı geçmek yeterli mi, barajı geçince her bölüme girebiliyor muyuz yoksa barajdan itibaren mi?
* Ben sosyal bilimler çıkışlıyım ama ea ya da ne bileyim yabancı dil, sayısal bölümleri okuyabiliyor muyum açıköğretimde?
*Eskileri neler? Mesela mezun olduğumda gidip bir yere başvursam ya bu açıköğretim mezunu, biz örgün bitirmiş birini alalım bu işe derler mi?

 
diplomada açıköğretim yazmadığı için sonrasında sorun olmaz.
bazı bölümler için kontenjan vardır. iktisat ve işletme fakülteleri için kontenjan yoktur. ingilizce öğretmenliği için vardır kontenjan. ona dikkat etmen lazım. ben de sosyal bilimler çıkışlıyım ea bölümünü okudum açıköğretimde. hangi puan türünde alıyorsa istediğin bölüm, o puan türünde barajı aşsan yeter. ikinci üniversite olacaksa sınava bile gerek yok.

  • sutlu nescafe  (25.02.11 21:51:56) 
şu güne kadar aöf mezunu almayan tek kurum türkiye iş bankası. zira son 3 eleman alımları sadece örgün öğretim mezunlarına yönelik yapıldı. bilgin olması açısından söyledim.


  • pomaklar  (26.02.11 00:46:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.