[]

Q klavye telefon önerileri

Ben Q klavyeli telefon istiyorum. Önerilere açığım.

Olmazsa olmazlarım

-En az 2mp kamera
-Wifi mutlaka olmalı.
-Bayanım, kaba bir şey istemiyorum. BlackBerry'ler çok kaba geliyor :)
-Servisi sorunlu olmasın.
-Markası bilinmeyen uyduruk birşey olmasın
-LG C305'i çok beğenmiştim ama servis ağı azmış yani bozulduğunda sıkıntı çekermişim :)
-Samsung Corby Pro gibi yandan sürgülü klavyeli olmasın mümküns.

Bunun dışında pek de bir şey istemiyorum. General Mobile DST Diamond önermeyin çok kötü bir telefon.
Fiyatta bir sınırlamam yok.

 
nokia e62
nokia e71
nokia e72
samsung omnia
nokia e73
nokia e5
nokia c3
  • cedric tweedledee  (25.02.11 19:40:12) 
blackberry bold 9780 hiç kaba değil, torchla birlikte en son çıkan oluyor bu modeli. Bunun dışında dediğin samsung corby pro düşünürsen fena değil, idare eder.


  • ekaterina  (25.02.11 19:47:20) 
Nokia 5730 Xpressmusic olabilir.


  • zeggy557  (25.02.11 20:12:35) 
Nokia E71'i bir incelemenizi tavsiye ederim.Nokia'nın web sitesinden cedric'in listesini baz alarak karşılaştırma özelliğini kullanın ve aralarındaki özellik farklarına göre kararınızı verin.Hepsi hemen hemen aynı görüntüye sahip.Özellikler ise ufak farklılıklar barındırıyor.E71 dememin sebebi ise bana göre bu serinin ortalamasında olmasından kaynaklanıyor.Ayrıca bir çok bayanın elinde gördüm.


  • lisko  (25.02.11 20:18:29) 
Dokunmatik ekran takıntın yoksa HTC Desire HD bir araştır.


  • sekerleme  (25.02.11 23:58:03) 
bende desire hd var bı suredir de laptopu atmayı dusunuyorum o derece leziz. biraz buyuk fekat. normal desire dusunebilirsin.


  • bryan fury  (26.02.11 01:33:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.