[]

faydası olur mu sizce?

merhaba,
speaking'i geliştirmek istiyorum. aşağıdaki linki buldum adam gerçekten iddalı. sahtekar mıdır dahi midir bilemdim. ne dersiniz? faydalı olur mu? yoksa sallıyor mu?

www.intellenglish.com

 
bana hiç inandırıcı gelmedi. hele 97$ edecek kadar hiç gelmedi.


  • ufukcel  (14.02.11 20:44:47) 
sihirli değnek mi varmış elinde? sen dilbilgisi kurallarını biliyor musun? kelimed ağarcığının yeteri derecede olduğuna inanıyor musun? hatta bunlar çok iyi derecede olmasın bile? konuşmanı mı geliştirmke istiyorsun, çevrende yok mu ingilizce öğretmeni al onlardan bir kaç tüyo, diziye filme vur kendini, www.englishcentral.com diye bir site var oradan takıl... bir kaç cümleden oluşan bir metni ezberle; sonra bunu farklı ses tonlarında ezberinden oku, heyecanlı, panik, korkmuş, telaşlı, yorgun, üzgün, ayna karşında konuş kendinle. Duyduğun bir cümleyi kafanda ben bunu ingilizce nasıl ifade edebilirim diye düşün(bunu yaptığın anda zaten olay bitmiş demektir) ve asla direk türkçeden ingilizceye direk çevirmeye çalışma, türkçedeki deyimleri başka nasıl karşılayabileceğini araştır ( oyuna gelmek için come to the game; zoruna gitmek için go to power deme yani)
kendine çok önemli bulduğun kartlarla ilgili ipucu kartları oluştur
agreeing-disgarreingde kullanılan yapılar
tercih etmede kullanılan yapılar
reddetmede kullanılan yapılar gibi
ve şu kadar günde süper ingilizce, hiper bir yöntemle size ingilizce öğretcez diyenlere de inanma. Hep reklamlarda görüyoruz iyi hoş ta bir tanemizin de çevresinde var mı bu adamlar 30 günde benim kayınımı bülbül gibi şakıttı diyen?
  • here we go  (14.02.11 20:48:01) 
ben almazdım. inandırıcı gelmedi.

İan değil Ian olacak o. adamın ne dili varmış be. piyuv. kendi adını niye yanlış yazıyor bu adam?
  • sen git ben geliyorum  (14.02.11 20:49:38) 
ürün tanıtımı yapan bir web sayfasında alt alta memnuniyet dile getiren feyk müşteri yorumlarını görmeye başladığın an koşarak ve coşarak uzaklaş.
"%100 satisfaction guaranteed" mührü de cabası.

  • dayrise enterprises  (14.02.11 20:52:00 ~ 20:53:00) 
İşte O Zaman Herşey Hızlanmaya Başladı "her şey" ayrı yazılır... bu kararını ne kadar etkiler bilmiyorum ama site çok ama çok dandik. Hacı gel bizim dayıoğlu var bilgisayardan anlıyo, site falan yapıyo keranacı inanmazsın bacak kadar boyuyla, sana da yapsın ite bi site modunda hazırlanmış. adam gibi bir link yok farkında mısınız? hiç ama hiç güven vermiyor...

edit... diyebilirsiniz la ..t sen kendi yazdıklarına bak, sanki yanlışsız süper yazıyorsun, haklısınız efem ama ben de istesem sizlerden 97 dolar, bakın nasıl yazıyorum, bi şey yazmak da suç oldu efendi...
  • here we go  (14.02.11 20:54:09 ~ 21:03:05) 
Konuşma mp3'le, pdf ile gelişmez. Konuşmanızı geliştirmenin tek yolu konuşmaktır.


  • sourlemonade  (14.02.11 21:11:45) 
www.livemocha.com 'dan çalış.


  • elsanin mecnunu  (14.02.11 21:34:18) 
Merhaba,

Ben Ian Przybylinski. Web sitemde "İan" yazmaya başladım çünkü insanların "lan" diye düşünmesinden çok sıkıldım.

SuperFast Speaking sihirli birşey değil. Gramer kuralları ve kelimeler ezberlemek yerine - tam İngilizce cümleleri doğru gramer ve telaffuzla öğreniyorsunuz. Stressiz bir şekilde daha rahat anlamaya ve konuşmaya başlayabilirsiniz.

Hiç bir "feyk" yorum yok. Gerçek isimler bile yazdım (müsterilerimin izniyle) ve bütün orijinal email ve yorumlar sakladım.

%100 memnuniyet garantisi de sağlıyorum. Bütün program inceleyebilirsiniz deneyebilirsiniz çalışabilirsiniz - ondan sonra paranızı isteyebilirsiniz. Soru sormadan hemen para iadenizi gerçekleştiriyorum.

Benimle irtibata geçmek istiyorsanız bana bir email gönderebilirsiniz:

ian@intellenglish.com

info@intellenglish.com
  • IanPrzybylinski  (17.06.11 23:00:24) 
www.englishcentral.com u denesene cok keyifli bir ingilizce ogrenme deneyimi bence. cok guzel videolar var ses tanima teknolojisi de cok iyi calisiyor. oncesinde deneyebiliyosun da.

englishcentral
  • typemismatch  (12.01.12 09:35:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.