[]

"Taksim'de Mekan" Sorusu NeZamandir Yoktu..

Hz. Facebook sayesinde birbirimizi buldugumuz 20-30 kisilik ilkokul tayfasiyla toplancaz. Taksimde birasi ucuz, muzigi muhabbete musait, masalari genis, genc mekan ariyoruz. meyhane - fasil olmasin ama..




 
istanbullu değilim her yeri bilmiyorum haliyle ama kafe pi güzeldir taksimde.. birası ucuz değil pek, illa ucuz olsun diyorsan nevizadeye gitmelisiniz :)


  • wooferzaitsen  (19.02.08 13:54:21) 
Nevizade'de Sokak Birahenesinin (balık pazarından girince ilk soldaki sokakta, Peyote'nin sokağı) üst katını tamamen kapatabilirsiniz. 6-8 kişilik masalar var.


  • inatci kahraman aga  (19.02.08 15:12:55) 
Nevizade'ye Balık pazarı'ndan sapılınca soldaki ilk sokakta MAROON,oldukça geniş bir mekandır.
Balık pazarındaki Ritim ama ucuz olduğu için kalabalık olur. Rezervasyomlar sakata gelir ama giriş bölümüne birileri erken gidip masa kapmaca yapabilir.
Mihrimah Sultan, Asmalı mescit'in karşısındaki sokakta. Bira fiyatları ne alemde bilmiyorum ama.
Şiirci'de müzik kısıktır, sohbete müsaittir. İmam Adnan bitince sola dönüyoruz, hemen sağda.
Çok mekan var ama düşününce aklıma pek gelmiyor ama haftasonu gitcekseniz her yer kalabalık ve uğultulu ama Mihrimah Sulatn'ın masaları birbirine çok yakın değildir ve yüksek tavandan ötürü daha bi müsait gibi geldi bana.
  • pyro clustic flow  (19.02.08 16:10:56) 
beşiktaş olmaz mı? misket şarap evi var, her katını bir gruba tahsis edebiliyorlar.. şarabı güzel, fiyatlar uygun sayılır..


  • hobele  (19.02.08 21:30:46) 
@ Hobele: Evet evet, Misket şarap evi :)


  • pyro clustic flow  (19.02.08 22:21:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.