[]

Eğlencelik Web Sitesi

İşim gereği günün 12 saati netteyim. Rahat rahat girebiliyorum msn, facebook falan. Lakin sıkıldım. Kraloyun'da oynamadığım oyun, çizbakalım da bilmediğim kelime, facebook okey'de yenmediğim oyuncu kalmadı. Şimdi böyle eğlencelik bi web sitesi istiyorum zaman bi an önce geçebilir. Bu blog da olabilir başka bişeyde. Film olmasın yalnız film-dizi haricinde.. Neler yapabilirim?




 
yarim saat falan oyalar bu tarz seyleri seviyorsan: www.phoboslab.org
baya oyalar bu tarz seyleri seviyorsan: haxball.appspot.com
son olarak da: stumble upon
  • buzzlightyear  (28.01.11 12:08:10) 
iyi bir blog listesi çıkarın bence. mesela neyle ilgili olduğunuzu söylerseniz blog listesini kurmanızda yardımcı olabilirim.


vdgrl.blogspot.com mesela. ya da ne biliyim tumblr'da bir çok blog var. üyelik alırsanız zaten bolca görürsünüz. fotoğraflar, videolar paylaşabilirsiniz, yazı okuyabilirsiniz tumblr üstünden.
  • deniztarafinabakankale  (28.01.11 12:09:54 ~ 12:13:48) 
işin gereği 12 saat nettesin ve nette olduğun zamanlarda ne kadar oyun sitesi varsa oynuyorsun....
başka işin mi yok kardeşim? git bişeyler üret !

  • voyager  (28.01.11 12:25:27 ~ 12:43:59) 
Okumayı seversen çeşitli makaleler, hikayeler ve şiirler bulabileceğin bir yer;
www.aymavisi.org
Ayrıca çeşitli tarzlardan çok güzel albümler ve sanal kitaplar da indirebilirsin.
  • brnnn  (28.01.11 12:26:51 ~ 12:27:27) 
nette ne üretebilirim pardon? hali hazırla blog'um var zaten. aklıma geldikçe bişeyler yazdığım ve araştırma da yapıyorum merak ettiklerimi ama 12 saat araştıracak bişeyler gelmiyo aklıma tabii. bünye bi süre sonra zaman geçirmek istiyo.


  • matilda  (28.01.11 12:31:04) 
  • edgenabby  (28.01.11 12:33:25) 
  • insan opusen hayvandir  (28.01.11 12:46:37) 
www.kongregate.com
üye ol level kas.

  • ForzAras  (28.01.11 19:43:49) 
Arkadaş arıyorsan : www.hicsevmedim.com :) Tamamen ücretsiz olduğu için bunu yazdım..

Yok ben arkadaş aramıyorum zaman geçsin takılayım istiyorsan da www.vazgectimsenden.com u tavsiye ederim...
  • white35  (06.10.14 11:59:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.