[]

bu yazar hesabı kapalı. şifre sıfırlamak beyhude " ama bu 1 haksızlık ): "

Başlık çok açılmış belki ama doğru düzgün soru soranlar ilgilenmemiş. Bilgili arkadaşlar yardımcı olurlarsa gerçekten çok sewinirim.

e-postama ekşiden bi posta geldi we yedeklerini indir diyordu, tıkladığımda da bunu hiç düşünmemiştik ne bileyim geri git felan diyordu işte.

Hesabıma girmeye çalıştığımda da o Beyhude çıktı karşıma ):

bu yazar hesabı kapalı. şifre sıfırlamak beyhude

Dosyayıyada eke ekledim. benim bile inanmadığım güzeelikte girişlerim warken sizce bunun nedeni ne olabilir ?

Delireceğim arkadaş ne kadar süre bekledim inanamazsınız. en son 1kaç gün önce 52000 sırasındaydım galiba yada 37000e gelmiştim. bayağı bi çok oldu başwuralı.


Dosyada çxml uzantılı sorun yaşatırsa birlikte aç ile word olarak açarsanız görünür.







Yazdığım başlıklar sırasıyla şunlar.



Kablonet.

tam geçmeye niyetlendiğimde arkadaşların yorumlarını okuyarak sabahlara kadar araştırıp sınaw zamnı strese girmeme neden olan serwis sağlayıcısı. bu arada ben müşterisi olmak istediğimde bile önceki arkadaşların dediği gibi cingıl bels dinletebiliyorlar bazen. ama dinletme repertuarları gelişmiş (: bakalım ne gösterecek acaba benim sinyallerimde gidip gelecekmi (:





Türklerin gurur duyduğu şeyler.

osmanlı zamanından süregelen hakimiyet hissi. türk dendiğinde gurulanmamızı çok şekilde sağlayan büyüklerimiz we en büyüğümüz (bkz: atatürk) (bkz: fatih sultan mehmet)





eller avea kat kat kazanmaya

kontör'den liraya döndüğünden bu yana en çok kazıklayan firmanın reklam sloganı (pekde tutmamış olsa gerek) adamlar her konuşmada her tarifede 50 kuruş alıyor yaw :s





ttnet

adil kullanım boyutuyla il geçtiğimde beni cezbedecek derecede bağlantıyı hızlandırıp son bikaç aydır kullanıcı sayısı arttı demesiyle üünlenip bağlantı hızımı 512 ile sınırlandıran üstelik tarife değiştirmek istediğimde her seferinde yeni çözümler sunmaya çalışıp 2 seferdir beni alt eden dolandırıcı kübalı :@ santralinizi geliştirin dediğimde şuanda en fazla kullanıcıya daha ulaşmadık deyip beni hâlâ bekleten yine pis bir kûba'lı yeter lan...







mafia oyunu

2. oyunu çıkmasına we bunun bile çok olmasına rağmen sınaw dönemi bile hala oynamaya dewam ettiğim acaip godfather tarzı bir oyun. üstelik benim oynadığımda kurtlar wadisi modu yapmış abilerimiz. oyun içi konuşmalarda polat, çakır, memati, abdül, erhan, seyfo dayı gibi bi sürü tiplemeler we konuşmalar yapmışlar. üşenmeyip oyunun girişi menüsü dahil oyunun içindeki çatışma we aşk sahnelerine bile cendere we bilumum kurtlar wadisi müzikleri koyulan acayip oyun (: bu arada elif de war (: bi ara takılmanızı öneririm (:





chewrokee

ekşi'mizin an itibariyle yeni yazarıdır kendisi (: bilumum türkçe destekli bir yapısı wardır. her yerde türkçe ibareleri kullanılması için resmen sawaşır. bir çok forum sitesine ingilizce ibarelerin (upload - gönderme, download - indirme, administrator-yönetici gibi) türkçe karşılığını hazırlayıp sunmuş we çoğunda başarılı olup zorunlu hale getirtmiştir. bu arada 1100'ü geçik forumda we değişik sitelerde üyeliği bulunmaktadır. """" hiçde çekinmem kullanıcı adı olarak bunu şifre olarakda sitenin ismini girersiniz. bazı yerlerde üye olmak çok sıkıntılı olabiliyo bazen (: """" hobi leri fobileri gibi kawramları pek sewmem ama yakında onlarıda geliştirp yazabilirmiş buraya (: ekşi'yi aslında 4yıldır keşifdedir ama yazar olmak hiç aklına gelmemiş we kafasında ampul yanınca (edison sağolsun) hemen kaydolmuştur. yararlı olacağı düşünülür. bu arada kullandığım bir programdan dolayı "k" harfini "q" we "v" harfini "w" olarak yazmaktadır. "q" harfinden alışkanlığı kurtulmuştur yakında da "w" dan kurtulacaktır azimle çalışmaktadır kendisi. e bide yarışmacı arkadaşlara başarılar dilemek gerekir dimi (: bekleyin onu geliyormuş (:




ssg

bir kaç yazısından başka girişini göremediğim ekşi yazarıymış. tanışmak naip olmadı ama bi gün çaylaklıktan kurtulunca nasip olur elbet. bu arada ekşi gibi bi girişimle amaçlarımda taht kuran insanların ilklerinden (;







Japonya'nın ekşi sözlük için sansür kararı alması

bu başlık gerçekmidir ? proxy ayarlarıyla japonyadan girmeyi denemek war aslında. eğer gerçekse sedat saunaya değil japonyaya gitmeli. japonya değilde çin'i kaybedersek way halimize (: adamların hepsi aynı anda sandalyenin üstünden atlaınca (ki imkansız biraz ama) dünyada çin merkezli 9.6 şiddetinde deprem oluyormuş. (bkz: çin) sonrasında saunaya gidecek bi sedat'ımızda kalmaz (:






administrator

her zaman bunun windows'ta yönetici olarak değiştirilmesini istediğim we windows 7 ile tam anlamıyla değiştirilen bir kawram. "" ne yazıkki elin gawurları bile değiştirdi biz hala admin we moderatör demekten kurtulamadık ne acı ): """






umaykut

insanın sosyal hayatını tamamen sıfırlayan 5 yıllık kız arkadaşımın benden ayrılmasına neden olan tamamen soyutlayan bi tarayıcı tabalı oyun. ne yazıkki gereğinden fazla açıkları war hatta ben bile kullandım bu açıkları. elmas denilen aletten almadan gitmek imkansız ama ben tek başıma birliksiz umaykut kurdum... bi taraftanda oyunun altay sunucusun 1. sezonunda (hala dewam etmekte kendisi) gereğinden fazla sewildiğim bir oyun "" ordaki adımda aynıdır gerğinden fazla işlewselliğim mevcut forumunda (: "" burdan bakabilirsiniz. bu arada ceidot ekibinin biran önce kendini geliştirp. parası olmayana "" elmas'ı olmayana"" destek yok lan,, demeyi bırakması gereken durum.

 
Ortalığın smiley'den, ne olduğu anlaşılmayan tırnak (") işaretlerinden ve w harflerinden geçilmemesi yeterli bence.


  • valthoron  (22.01.11 08:04:24) 
yukarıdakilere ek olarak bir tane de anket başlığa entry var.


  • sutlu nescafe  (22.01.11 08:06:52) 
bir de soruyorsun yani. v yerine w yazmayı bırakman ve sözlüğü iyice incelemen bir dahaki girişiminde faydalı olacaktır.gereksiz smiley kullanımı, japonyalı başlıkta başlığa hitabet.. sen bir daha deneme bence ciddiyim.


  • ozdek  (22.01.11 08:33:57) 
öncelikle sizin bile inanamadığınız güzellikte olması göreceli onu söylemeliyim. sadece 2 entry'i okudum, direkt hatalı ki wishes'ın da dediği gibi japonya'nın ekşi sözlük... başlığındaki entry "entry başlığın sözlükteki haliyle ilgili" gerekçesiyle hatalı. ayrıca ttnet başlığındaki entry'de dolandırıcı dediğiniz için "götümüze girebilir" gerekçesiyle hatalı. gerisini okumadım.
bu arada v yerine w kullanıyor olmanız yada smileyler kullanıyor olmanıza karşı sözlükte yazılı bir kural yok. sadece sözlükçe hoş karşılanmayan yazım stili. fakat kondüktörlerde daha çaylaklık aşamasındaki birinin bu şekilde yazmasını hoş karşılamamışlardır. yani ben olsam bende karşılamam, üstüne birçok hatalı entry var, hiç şansınız yokmuş.

  • urubitinga  (22.01.11 08:42:36) 
"Kendı adıma konusayım, bu sekılde yazan ınsanlardan ölesıye nefret edıyorum, dırekt eksıyı basıyorum."

Siz de "v" yerine "w", smiley, format hataları yaptığınız için olmuştur bunlar.
  • thor odinsson  (22.01.11 09:42:17) 
bakın bu arkadaş moderatörlerin kondüktörlerin "onay bekleyen çaylaklar başlık açmasın" önerisine çok çok güzel bir örnek oluşturuyor. evet, onay bekleyen çaylakların başlık açması yasak değil. doğru düzgün başlık açabiliyorlarsa açsınlar. ama yüzbinlerce başlık varken de riske atıp başlık açmasınlar, onlardan birine yazsınlar ki yazar olma şansları artsın.

arkadaş mafia isimli oyunu anlatmak için mafia başlığı dururken mafia oyunu diye başlık açmış. aramaya inanmamayı geçtim, başlık açarken dikkat edilecek hususlara hiç dikkat etmediği apaçık ortada. sırf bu bile uçması için yeterli. ki bunun yanında rezil bir imla, v yerine w'ler, bir tane anket başlık ve "başlığın sözlükteki haliyle ilgili" var.
  • kibritsuyu  (22.01.11 09:52:18 ~ 09:52:46) 
Öncelikle Herkese Teşekkür ederim ilgilenip iyi yada kötü yorumlarınız için ( her ne kadar iyi olmasada)

İfade kısmına dikkat edeceğim hiç farketmemiştim. ama şu "w" işi sonradan aklıma geldi. kullandığım garipçe bi programdan dolayı "k" harfini "q" ayriyeten "v" harfini "w" olarak yazıyordum 3 yıldır. son 1yıldır "q" harfinden kurtuldum yakın zamanda "w" danda kurtulmayı ümit ediyorum.

Bi yüksek öğrencisi olarak istemdışı yapmama rağmen çok rahatsızım bende.




@wishes

teşekkürler

we UMAYKUT olayı aynen öyle bitiyor, yeni yeni barııyor gibiyiz. oyunda sunuculardaki hemen herkes beni bilir bu konudan. kötü örneğim :S


@valthoron

teşekkür ederim.


@sutlunescafe

dediğini anlayamadım kardeş anket derken ?


@ozdek
hitabet konusunu açarmısın biraz öneriyle ?


@urubitinga

dolandırıcı olayını düşünmemiştim öyle değerlendirileceğini, ifadelere dikkat ederim Teşekkür ederim ilgin için.


@thor odinsson

açıklamayı yaptım. hem teşekkür hem özür dilerim.



@kibritsuyu
başlık açmadan deneyeceğim burdaki tavsiyeleri toplayarak.


@borçlar kanunu

Tşekkür ilgin için. bu arada yorumunda çok ilginçwe ve akıllıcaydı dikkat ederim seçimlere (:



Hepinize teşekkürle beraber. En azından yazar olarak başlayabilmem için hangi başlıklara yada türlerle başlamam gerektiği hakkında önerilerde bulunursanız sevinirim.

Geleceğin ekşi abidesinden saygılar (:
  • chewrokee  (22.01.11 18:09:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.