[]

Uçak & Şiddetli Ağrı

Geçenlerde uçakla İstanbul'a giderken bir anda gözlerim ağrımaya başladı. Sanki çok şiddetli bir basınca maruz kalıyomuş gibi. Bir an gözlerim yerinden çıkacak, başım çatlayacak sandım(cidden bunun olacağını sandım). Bende dalarken baş ağrısını atmak için yaptığım gibi burnumu elimle kapattım sonrada burnuma hava verdim, sanki kulaklarımdan hava boşalır gibi oldu ve inanılmaz rahatladım. Ancak dönüşte de aynısı oldu. Artık ne zaman binsem aynısı oluyor. Ben de önlem olarak sık sık bunu yaparak acısız atlatıyorum. Bunun nedenini bilen veya başına gelen var mı?

Bu arada alakası var mı bilmiyorum ama küçükken orta kulak iltihabı yüzünden ameliyat olmuştum.


 
benim de hep basima gelir ama anlattigin kadar siddetli degil. agzimi doldururum havayla burnumu tikayip kulaklarima basarim. dengelenir basinc. eger ameliyattan kalma biseyse ki mumkundur bence musait bir zamanda git bir sor doktora.


  • hubble  (19.01.11 11:46:07) 
iç kulak yolların daralmış olabilir. bu nedenle de dış ve iç basıncı dengelemekte senin yaptığın gibi ekstra bir zorlamaya ihtiyaç duyuyor olabilirsin.


  • loveinaflipbook  (19.01.11 11:46:49) 
15 saatlik bir uçak yolculuğundan sonra orta kulak iltahabı başlangıç tanısı koyulmuş birisi olarak uçağa binerken ağzınızda kocaman bi ciklet olsun efenim.


  • Her Yer Kara  (19.01.11 11:55:36) 
öyle durumlarda nefesini tutarak yutkun geçer


  • Aslan Yürekli  (19.01.11 12:47:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.