[]

Eğlencelik film önerisi

Çocuk ruhlu bi insanım o yüzden Enchanted ve Toy Story'e deliriyorum. Ice Age 1-2yi izledim. Toy Story 1-2-3, Canavar Ev, Harry Potter Serisi gibi filmleri de izledim..

Ama Enchanted gibi bir film arıyorum müzikal tadında ama hem çocukların hem yetişkinlerin izleyebileceği.. İzlerken sıkıntıdan değil, sevdiğim için Allahım nolur daha en az bi 45 dk sı daha olsun diye süresine bakacağım eğlencelik, güldüreçli :) bir film istiyorum. Öneriler?



Not: Amy Adams'ın başka öyle bi filmi varsa şukela olur :)

 
Charlie and the Chocolate Factory

www.imdb.com
  • risko  (13.12.10 21:43:03) 
  • minguinho  (13.12.10 21:55:52) 
(git: www.imdb.com) seyretmediyseniz MUTLAKA...
ve (git: up)

  • anonimyususer  (13.12.10 22:42:15) 
wall-e
cars
9
  • pyro clustic flow  (13.12.10 23:25:24) 
Despicable Me ve kesinlikle Ratatouille.


  • rburak  (13.12.10 23:29:17) 
Peter Pan - film olanı! Ben 36 yaşındayım, çocuklarım bir film istediklerinde ilk onu öneririm hep, sonra da Nightmare Before Christmas'ı.


  • zkurmus  (13.12.10 23:42:01) 
Finding Memo, Charlie and the Chocolate Factory, Cars, Nightmare Before Christmas izlendi. Up da hüngür hüngür ağlandı. Diğerlerini izlicem :)


  • matilda  (14.12.10 01:29:15) 
monsters inc, cloudy with a chance of meatballs sonraa the incredibles ve meet the robinsons. hepsi çok güzel :) bi de eskilerin wizard of oz'u izlemediyseniz =)


  • meriadoc  (14.12.10 02:12:39) 
scott pilgrim vs the world diye yeni bir film var, pek eğlenceli, atari oyunu tadında hatta. tavsiye ederim.


  • whoosie  (14.12.10 10:33:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.