[]

ucakla WASHINGTON -> FRANKFURT -> ISTANBUL yapicam. fr'da 7 saat duruyoz.ba

niyyetim zaten kalacak arkadas var, vizem var. 3-4 gun fr'da takilmak.
ama bavullar filan gitsin istiyom trkyye.cok agirlar. ugrasamam bi daha.
nasil yaparim bu isi?

bavul gitse istanbul'a diyelim, ordan kardes/arkadas alabilir mi? bavul gitse ve ben yoksam depoya mi alirlar bavullari?

bi el atin canlarim yaw ...

 
Amerikada bavulum NYC de kalmıştı benden 1 gün sonra yolladılar telefonla arayınca kapıya teslim ediyolardı bavullarını, kuzenim almıştı ama türkiye de biraz olay biraz farklı her şey daha zor tabiki de. Başkası belki alamaz bavulunu, eve teslim istersen günlerce bekleyebilirsin ama benim derdim o değil depoda dursun diyosan. Depoda bekletiyolar zaten merak etme, 3-4 günde bişey olmaz. Gerçi burası türkiye, geldiğin zaman bavullarını kamboçya ya bile yollamış olabilirler. :)


  • ayakkabi bagciginin ucundaki plastik  (02.12.10 00:53:25) 
peki ama ucak biletini ayni havayolundan aldim. aktarma yapdigim ucak benim olmadigimi gorurse ne olur? beni ararlar mi?
madem yok deyip, bavullarimi frankfurt'ta cikarirlar mi disarii?
amacim 3 gun sonra fr'dan easyjet pegasus filanlan gelmek ist'a.
  • rusdemezale  (02.12.10 01:29:40) 
havayoluna o gün uçamayacağını ama eşyalarının ist'e ulaşmasını istediğini söyle. ist'e döndüğünde alırsın 3 gün sonra 4 gün sonra ne zaman dönersen işte


  • madyb  (02.12.10 02:51:38) 
en kötü ihtimal şey yap. Fr ye indiğin zaman bavulunu alma Frankfurtda ki depoda kalsın. tr ye geçerken alırsın depodan. Tam olarak o kısmı anlamadım ama tr ye dönüş uçağın ne zaman? 3-4 gün orda kalırım diyosun, bilet tarihini ertelersen zaten bavullar tr ye gelmez. Eğer Frankfurt a indikten bi kaç saat sonra uçağın varsa direk check-in yapıp yolla ama o biraz saçma olur tekrar bilet mi alıcaksın? O kısmı pek anlamadım??? Şuan elindeki bilet tarihlerini söylersen daha açık söyleyebilirim ama dediğim gibi en kötü Frankfurtda ki depoda bırakıp tr ye geçiceğin zaman bavulları teslim alman...


  • ayakkabi bagciginin ucundaki plastik  (02.12.10 03:18:10) 
eğer biletini istanbul geliş şeklinde aldıysan, bunu iptal etmeyeceksen nazikçe söylersen bagajını istanbula götürürler bence.neticede biletini iptal ettirmiyorsun.
depo vs vs olaylarına bakın derim ben. hiç uçaktan yolcuya teslim edilen yürüyen platforma bile koydurtmadan depoya kaldırtabilmen lazım mantıken...

  • jeanluc  (02.12.10 03:34:06) 
aktarma yaptığın uçak seni görmediğinde hiç sallamaz. Sallaması için onlara bilgi gelmesi gerekir "yolcu şuan kontrolden geçiyo" gibi bişey demiycekleri için bavulu versende vermesende onlar gider. Uçağın saati değişmedikçe kimse seni aramaz. sen yoksun diye uçağa almadılar diyelim bavulu (ki öyle bişeye rastlamadım hiç,imknasız) bavuluna yine tr ye dönerken frankfurtaki depodan ulaşabilirsin. Bana kalırsa ben frankfurta indiğimde bavulumu almadan çıkardım. Tr ye dönceğim gün havalimanında her hangibir noktaya bavulum kayıp diyip, görevliyle depoya giderdim. Bavulumu aldıktan sonra normal uçuşumu yapardım. Aslında çok basit kafana takma onlar senden daha fazla ilgileniyolar(tabi bu birazda havayolu şirketiyle alakalı ama yinede korkaman gerek yok).


  • ayakkabi bagciginin ucundaki plastik  (02.12.10 03:39:18) 
$imdi canlarim, business ucuyorum ve firma oduyo. yani 60-70 kilo getirme hakkim var. ben baya bi sey alicam amerikada daha.o 70 kilo gitsin diyorum tek derdim o.fr-ist yansin kasmaz o kadar.

4 gun sonra da pegasus'la gelirim sonucda. o sorun degil. tek sirt cantam olacak.
  • rusdemezale  (02.12.10 16:41:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.