[]

mp3 player'lı oto teyp?

200ytl ye kadar olan bütçeme uygun usb girişli oto teyp arıyorum. minton ve trident markalarından bazı modelleri gözüme kestirdim. lakin emin değilim sağlam mıdır? başıma iş açar mı? ya da daha iyi bir alternatif var mıdır?

kullanan eden varsa bi el atsa, bi sinerji yaratsak?


 
(bkz: fm transmitter) Line in, USB ve SDcard girişli modelinden var bende, flash disk ile de denedim mis gibi çalışıyor ama ben bi tane 1GB'lik en ucuzundan SDcard aldım attım MP3'leri içine gayet memnunum...


  • crown  (11.01.08 07:43:34) 
vakt-i zamanında premier marka vardı bende. böyle mp3'lü falan. 2004 yılında 175 liraya falan almıştım. hoparlörlerim çok iyi olmadığı için tam anlamıyla ne olduğunu anlayamamıştım ancak önceki teybimle (arçelik marka) karşılaştırdığımda daha iyi olduğunu söyleyebilirim. zaten sonra arabanın camını kırdılar çaldılar.

önerim:

- ne olursa olsun çok kaliteli bir ses alamayacağınız için hoparlörlere de çok özen göstermenize gerek yok ancak trident ve bir iki marka (özellikle çakma isimli olanlar -kamosonic, pilippo, sqny), kötünün de kötüsü. premier ya da minton, yine biraz daha iyi gibi sanki.
  • co2s2  (11.01.08 12:39:41) 
trident ya da minton kesinlikle tavsiye etmem. minton almistim bir ara direksiyondan kumandali falan filan diye. sonra aldigim gun cd dinlerken kesilmeler basladi. ertesi gun farkini verip pioneer aldim mecburen. 200 ytl civarina da pioneer veya sony gibi orta sınıf bir teyp alabilirsin ama uzerinde usb giris olmayacaktir elbette.


  • rimednac  (11.01.08 13:21:11) 
cd çalar yerine doğrudan harddiskten(ya da bu tip bir karttan) okuyanları yok mu bunların? gene bu fiyatlara?


  • can see  (11.01.08 17:05:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.