[]

"facebook ile bağlan" iptal etme.

yanlışlıkla bu siteden bir yerlere otomatik olarak bağlandım ve çattadanak adıma profil açıldı pek tabii. lakin hesabı kapatmak istediğimde, feysbukumda kullandığım mail ve şifreyi kabul etmiyor, e feysbuktan üye olduğum için başka bir mail adresimi de bilmiyor. nasıl iptal ederim ben bunu yahu?




 
account -> privacy settings
sol altta applications and websites var -> edit your settings

oradan seçip kaldırılabilir.
  • galadnikov  (04.11.10 20:45:27) 
www.eksiduyuru.com

ahah yonja mı yoksa:) ben böyle kurtuldum.
  • domine deyus  (04.11.10 20:48:57) 
tamam, teşekkürler de asıl önemli olan konu bu değil; benim üye olduğum siteden hesabımı kapatamıyor olmam. daha doğrusu şöyle söyleyeyim yonja denen boka saplandı yanlışlıkla üyeliğim, kaldı orada. silmek için mail adresi istiyor fakat mail adresi girdiğimde hatalı mail diyor pek tabii feysbuk girişli olduğundan.


  • xeuszt  (04.11.10 20:50:25) 
tamam işte. facebooktan engelledikten sonra yonjadaki profil kayboldu. fakeprofil alıp kendimi aratım kontrol ettim. yani bi süre sonra porfil kayboldu.


  • domine deyus  (04.11.10 20:52:00 ~ 20:54:24) 
@domine: evet lanet olası yonja ve evet hala duruyorum. yok galiba oradan kurtulmanın yolu he? yonja hesabım mı oldu şimdi benim? sevineyim mi :)


  • xeuszt  (04.11.10 20:52:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.