[]

"birlikte aç"

mesela bir avi dosyası; bilgisayarımda km player ve bs player kurulu olmasına rağmen, illa ki birlikte aç demem gerekiyor ya da sürükleyip birinin içine atmam. birlikte aç dediğimde ne önerilen programlar da var bsplayer ile kmplayer ne de diğer programlar da. nasıl çözebilirim bu sorunu? teşekkürler




 
Önerilen programlar ekranında "browse" gibi bir seçenek olması lazım. Onu seçip kmplayer'ın (ya da istediğiniz programın) exe dosyasını kendiniz göstereceksiniz. Sonra "her zaman bununla aç" mealindeki kutucuğu işaretleyeceksiniz.


  • sourlemonade  (08.10.10 01:54:29) 
@cosmicstring ; açıyor ama mesela dosya bsplayer şeklinde görünmüyor masa üstünde yine eski şeklinde, yani ben hangisi film, hangisi mp3 anlayamıyorum böyle olunca.


  • goodbyecruelworld  (08.10.10 02:02:50) 
Artık üstlerine tıklayınca o programla açma işini çözdüyseniz bilgisayarı kapatıp açmayı deneyin.


  • sourlemonade  (08.10.10 02:07:39) 
@cosmicstring; baştan başlattım ama simgelerde değişiklik yok.


  • goodbyecruelworld  (08.10.10 02:16:12) 
@cosmicstring; caps ekledim


  • goodbyecruelworld  (08.10.10 02:23:10) 
Bir de kmplayer setup wizard kullanarak ilişkilendirin.

başlat-the kmplayer-kmplayer setup wizard.
  • sourlemonade  (08.10.10 02:45:10) 
kmplayer>sağ tık>seçenekler>tercihler
açılan menüden alttan ikinci "dosya türleri/yakalama" sağdan "dosya türleri" açılan yerden ister tek tek seç, istersen hazırlardan birini seç, tamamdır. ben "sadece video" seçeneğini kullanmaktayım.

  • late viper  (08.10.10 02:46:42 ~ 02:47:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.