[]

Türkçe Crysis & Half-Life 2 Orange Box

Bu ikisini arıyorum. Bağdat Caddesi üzerindeki iki D&R'ye de baktım, yoktu. Tercihan Anadolu Yakası'nda bulabileceğim bir yer biliyor musunuz?




 
www.aral.com.tr buraya göre crysis ayın 23ünde dağıtılacak. hl2 orange box'ı da steam dışında alan görmedim. yurtdışından getiren oldu en fazla


  • deckard  (21.11.07 20:56:13) 
sağol. mesele şu ki, türkiye'deki fiyatı steam ve yurtdışı fiyatına göre daha ucuz :)
sozluk.sourtimes.org

  • robin  (21.11.07 21:21:47) 
donanımhaberde çocuğun teki crysis'i ayın 17'sinde nautilus bimeks'ten almış ama hala ellerinde var mıdır diye bilmiyorum.
istersen telefonla bir sor.
www.bimeks.com.tr
  • jr  (21.11.07 21:56:56) 
orange box'ın satıldığını öğrendiğim iyi oldu. donanımhaberdeki çocuğa ise pek inanasım gelmedi, resmi ithalatçı aral çünkü, adamlardan gizli getirmiş olabilirler mi?


  • deckard  (21.11.07 22:18:05) 
valla o kadarını bilemem ama sanırım fotosunu da koymuştu, ben tekrar bir bakayım.

edit:
tekrar baktım da sitede oyunu satın alan birçok kişi var. aral'ın siteden baktım orda da 23 ve 27sinde çıkacak diyor. valla nasıl bulmuşlar bilemiyorum, ben sadece söyledim.
  • jr  (21.11.07 22:38:30) 
crysis in turkcesini hizlial 12 taksitle bedava kargo olarak satiyordu.

edit: bitmis. ayin sonunda tekrar stoklarda olacakmis :(
  • entrapmen  (21.11.07 23:35:55) 
çoğu insan d&r dan aldı... siz gittiğinizde bitmiştir yani...


  • forrestgump  (22.11.07 17:40:08) 
crysis 16 kasım'da dağıtıldı 17'sinde bayilerdeydi. ama yağmalandığı için ilk parti aynı gün içinde bitti. bir sonraki partinin dağıtımını bekleyerek mavishop ve dr'ın internet sitesinden edinirseniz en hızlı şekilde elinizde olacağına inanıyorum.

ps: bu arada crysis süper evet.
  • atrin  (22.11.07 17:43:31) 
orange box türkiye'ye hatalı gönderilmiş, ingilizce yerine ne başka bir dilde gelmiş. dolayısıyla geri gitmiş. aralık ortasında gelecek ve 50 YTL olacak diye aral'ın forumunda söylemişti forumun admini.

kozyatağı carrefour bimeks'te ise boyumdan yüksek crysis reklamları vardı. çalışanları da pek bilgili telefonla yardımcı olabilirler.
  • carnicero  (22.11.07 18:52:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.