Giriş
(3)

4 yillik ozel uni hk

die fetten jahre sind vorbei
Cevrenizde ozel uniye girip aksam lisesi gibi okula hic gitmeden mezun olan biri var mi? Ucretli sekilde hallediliyor mu bu isler?
Cevrenizde ozel uniye girip aksam lisesi gibi okula hic gitmeden mezun olan biri var mi? Ucretli sekilde hallediliyor mu bu isler?
0
die fetten jahre sind vorbei
(5 saat)
İki sene üniversitede araştırma görevlisi olarak çalıştım epey arkadaşım var dandik dundik üniversitelerde çalışan ama asla duymadım bunu. Bulgaristandan parasıyla diploma alan tanıdığım var ama burada olsa bile gizli kapaklıdır sen ben bilmeyiz.
0
cilekli pasta
(5 saat)
var bi arkadaşım uzaktan eğitimle bilgisayar mühendisi oldu böyle. vizeler online, finaller yüz yüze ve testti. ama sanırım uzaktan eğitim bilgisayar mühendisliği için kaldırılmış. ama okula hiç gitmeden diyemeyiz. her dönem finallere girdi. finaller 1-2 gün sürdü hep. biraz da çalışmak gerekti.
0
jelly bear
(3 saat)
Okula uğramadan sadece sınavlara girerek mezun olanlar var.
0
michael harddd
(2 saat)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.