konusma ben konusuyorum daha bitirmedim
bacaklarim ve ayaklarim icin masaja gidiyorum. her defasinda gidiklanmaktan masaja zor odaklaniyorum. isin garip kismi simdi geliyor: ayaklarimdan gidiklanmiyorum; boynumdan gidiklaniyorum.alt baldirimin arkasinda belli bir bölge var, masöz ne zaman o bölgede calissa boynumun yan tarafinda bir kas t
bacaklarim ve ayaklarim icin masaja gidiyorum. her defasinda gidiklanmaktan masaja zor odaklaniyorum. isin garip kismi simdi geliyor: ayaklarimdan gidiklanmiyorum; boynumdan gidiklaniyorum.
alt baldirimin arkasinda belli bir bölge var, masöz ne zaman o bölgede calissa boynumun yan tarafinda bir kas tatli tatli gidiklaniyor. acayip hos ama oldukca tuhaf bir his, tarifi güc. üstelik bu gidiklanan boyun kasim da rahatliyor gibi hissediyorum. sag baldirimi calisirken boynumun sol tarafi, sol baldirimi calisirken boynumun sag tarafi gidiklaniyor.
bu hangi kas olabilir?
0
konusma ben konusuyorum daha bitirmedim (
3 saat)
örnek verelim; baldır kasları sporcuları en çok yoran kas grubudur. eskiden askerler bile baldırlarına bez dolardı; dayanmak, çabuk yorulmamak için.
sinir sisteminin yoğun olduğu bir yer ki dokunulduğunda vücudun bazı yerlerini etkiliyor. küçük bir kas grubu zaten. sağ ve sol.
0