Giriş
(6)

kızmakta haksız mıyım?

ercu cozer
Ofise hep takım, günlük traşımı olup giderim, bu benim düzenim. Neyse iki üç gündür hastayım evde de hastamız vardı gece uyuyamadım. O kadar halsizdim ki traş olmadan vs öğleden sonra üstümü yine her zamanki gibi giyip yine de gittim. O sırada bir tanıdığım aradı; işte ofise gelip çayını içeceğim di
Ofise hep takım, günlük traşımı olup giderim, bu benim düzenim. Neyse iki üç gündür hastayım evde de hastamız vardı gece uyuyamadım. O kadar halsizdim ki traş olmadan vs öğleden sonra üstümü yine her zamanki gibi giyip yine de gittim. O sırada bir tanıdığım aradı; işte ofise gelip çayını içeceğim diye hem çok yoğun hem de çok halsizdim ama buyur gel dedi. Gelirken de yanında birini getirmiş tanımadığım birini belli bir şey istemeye gelmişler neyse bu içeri girer girmez başladı.

Aaa senin saçın çok uzamış, gözaltların şişmiş çok yorgun görünüyorsun ya diye başladı. ben de neyse abi yorgunum hastamız vardı gece uyumadım , bugünde zor geldim iki üç haftadır çok yoğunum farkındayım dedim.

Bu başladı yine uzatmaya “ aaa sen böyle yapmazdın ya bir saçını başını kestir olmaz, yok abi çok yorgun gördüm seni “ vs diye uzattıkça uzattı başkasının yanında ben de en sonunda yorgunluk ve yoğunluğumu hasta olduğumu tekrarladıktan sonra bu devam edince ben de bunu tersledim en sonunda “ durumu anlattım tekrar etmene gerek yok işte moral bozmaya mı çalışıyorsun , diye çıkıştım dondu kaldı . İyi yapmamış mıyım?
+5
ercu cozer
(4 saat)
İyi yapmamışsın, bu gibi durumlar hepimizin başına gelebiliyor, hatta geliyor, malum hayatın akışı seyrinde ve bizim kontrolümüzde ilerlemiyor.

Ben olsaydım ' Hayırdı abi arkadaş ile berberler odasında işe mi başladınız ? teftişe mi çıktınız nedir bu kıl merakı ? ' derdim.

Sen az yapmışsın.
+3
ebeş
(3 saat)
Ağzına sağlık. İyi bile dayanmışsın. Geçmiş olsun.
+3
gobekliraki
(3 saat)
abi anneannen yüzünden uykusuz kalmayın. annen de sen de kendinize bir uyku rutini kurun yoksa yorgun düşersiniz.
o kadın gece uyumazsa bile siz geçin dinlenin yatın.
çünkü evdeki stres işteki tahammül eşiğinizi de düşürmüş.
-1
Bir sıcak el uzanır tutmasam olmaz
(3 saat)
Haddini aşan kişileri insan yerine koyup aciklama yaparsak maalesef daha çok çizgiyi aşıyorlar. Bu yüzden kibarca cevap vermek yerine en bastan terslemek daha doğru olur.
+1
egerbiryolcu
(3 saat)
Az yapmışsın +1
Bi hayrı da yok belli ki anca boş yapıyo.
+1
benim bir gizli bildiğim var
(3 saat)
bazen insanlar konusacak bir sey bulamadiklarinda böyle mala bagliyorlar. tanidik sizin tanidik. densizlik karakterinin bir parcasiysa haketmis ama normalde böyle biri degilse o an ne diyecegini bilememis de olabilir, ricada bulunacagi konuya giris yapmadigindan lafi uzatmaya calismistir.
+1
konusma ben konusuyorum daha bitirmedim
(3 saat)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.