Giriş
(6)

Hangi ulkeden kolay vize alirim

lina
1. Sigortali isim yok. Freelance calisiyorum 30-40 kazaniyorum.2. Yurtdisi cikisim yok onnceden.3. Samosa gittim sadece kapi vizesiyle.4. Bekarim5. Bankada ciddi birikimim var. 6 aydir issizim.l sadece.Vize sirketi olan bir tanidigim var, ona sordum. Sigortan yok diye en mantiklisi fransa veya italy
1. Sigortali isim yok. Freelance calisiyorum 30-40 kazaniyorum.
2. Yurtdisi cikisim yok onnceden.
3. Samosa gittim sadece kapi vizesiyle.
4. Bekarim
5. Bankada ciddi birikimim var. 6 aydir issizim.l sadece.
Vize sirketi olan bir tanidigim var, ona sordum. Sigortan yok diye en mantiklisi fransa veya italya diyor. Yunanistan olmaz mi diye sordum. Yok, orasi sigortasiza vermez dedi.

Su ara etraftan duydugum us, uk vizesi olanlar bile alamiyormus schengen. Bana bu profille bence kimse vermez. Tek verebilecek yunanistan gibi geliyor. Yaniliyor muyum? Vize sirketi sahibi de dogru biliyodur ama sansim yunanistan icin daha yuksek olmaz mi?

Gorusleriniz nedir?
0
lina
(4 saat)
yunanistan tavsiye etmem. işi gücü olan arkadaşlarıma ret verdiler. bana da tek girişli vermişlerdi ama zor verdiler. internette ret oranları var yunanın yüksek

fransa ispanya
0
jelly bear
(3 saat)
yunanistan bir süredir çok reddediyor
0
dfn4
(3 saat)
yaşa bağlı olarak belki ailenizi sponsor gösterebilirsiniz.
fransa, ispanya ve italya görece daha kolay.
0
elektr10
(3 saat)
İşsizken %95 ret alırsın. Memurların vizesiz girebilmeainin sebebi geri döneceklerine ikna olmaları çünkü iş güvenceleri var. Diğer vatandaşlarda bu olmadığı için bordro soruyorlar çünkü bakalım sahiden çalışıyor mu, dönmeye sebebi var mı, kendini finanse edebilecek mi diye bakıyorlar. İşyerinden mektup istendiği bile oluyor. Şu an hiçbir yere başvurma. Ret sicilde çok iyi görünmüyor.
+1
huladancer
(3 saat)
Vize başvurusu öncesi birkaç vizesiz ülkeye giriş çıkış yapabilirseniz şansınızı arttıracaktır, ne kadar dolu pasaport o kadar kolay vize mantığı var diye biliyorum.
0
tss
(3 saat)
Sorunuza cevabım yok ama 5. Maddede yazdığınız tam da vize vermek istenilmemesinin nedenini sunuyor. İşiniz yok ve yeni bir ülkede bir süre idare edecek kadar birikiminiz var; bu tam kaçak göçecek imajı veriyor. “Sadece” dediğiniz için netleştirmek isterim.
Facebook hesabınız varsa, Interrail Türkiye sayfasından anlık çok iyi tavsiyeler alabilirsiniz başvurulacak ülke konusunda. İyi gezmeler.
0
lil siztah
(41 dk)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.