Giriş
(5)

Suça sürüklenen çocuklar nasıl ortaya çıktı?

runaway
Bizim mahallede de var SSÇ'lerden. Çete halinde yürüyorlar. Bunlar ne ayak sizce?
Bizim mahallede de var SSÇ'lerden. Çete halinde yürüyorlar. Bunlar ne ayak sizce?
0
runaway
(4 saat)
Hep vardi. Cocuklugumuzda sosyal medya yoktu. Bu kadar sov yapamiyorlardi. Simdi hepsi silahlar ile veya yapay luks ile story atiyorlar tum gun. Cete liderleri bu zaafi cok iyi kullaniyor.

Dun avcilarda bi ev basildi. Cete liderleri bu genclere ev aciyorlar. Surekli mekan kursunluyorlar. Yaslari kucuk oldugu icin 2 3 gun nezarette kalip tekrar cikiyorlar. Ciddi bi para donuyor. Telegramdan mekan kursunlatma hizmeti alabildiginiz yerler var. Ornegin 500 bin tl ye mekan kursunlatma hizmeti mevcut. Bunu hep ssc ler yapiyor, tetikci onlar.
0
die fetten jahre sind vorbei
(4 saat)
Türkiye bir mafya ve mafyacıklar cenneti, hep böyleydi +1
0
olaylar olaylar
(4 saat)
#botangüliçinadalet ve #kadınaşiddetehayır taglerinde çete üyeliğinin sexe ulaşmanın en kolay yol olduğunun farkına varan gundiler profesörlüğü de, atom fiziğini de bir kenara bırakarak kötü jojuk oldu. bunun neticesinde sokağa sıçılmış çocuk sayısındaki artışı hep beraber tecrübe ettik. sadece türkiye'de değil dünyada da çete üyeleri daha fazla cinsel partnere ulaşıyor, daha fazla sex yapıyorlar.
0
Karim iceride uyuyor ben seni dusunuyorum
(3 saat)
Hep vardı da bu kadar yoktu. Toplumun refah seviyesi düştükçe bu tür şeyler yükseliyor.
+1
salihdt
(2 saat)
Okula giderken ilk ağlayan 1. Sınıf öğrencisi 2. Sınıfta arkadaşının anasına küfrediyor. Kimse okumak istemiyor, çünkü öğretmenler öğretmen değil

Öğretmenleri eğiten akademisyenler akademisyen değil bildiğin akraba kontenjanı

Akp sebep sonuç bu
0
topkapiaksaray
(2 dk)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.