Giriş
(18)

bedensel olarak yaptığınız en ağır iş hangisiydi?

Bir sıcak el uzanır tutmasam olmaz
Benim halı yıkamak sanırım, birkaç defa da gün boyu tarlada çapa yapmıştım.
Benim halı yıkamak sanırım, birkaç defa da gün boyu tarlada çapa yapmıştım.
-4
Bir sıcak el uzanır tutmasam olmaz
(10.12.25)
taşınmak.
kolilemek sürekli birşeyler kaldırmak inanılmaz zor işmiş.
+1
eja
(10.12.25)
İnşaatlarda soğuk demir işçisi olarak çalışmıştım. Yattığım yeri beğenirdim her gece.
+1
antihero
(10.12.25)
Eşya taşımak +1

Ama eskiden buzdolabı çam makinesi falan çok ağırdı şimdi o kadar ağır değiller. Ellerimiz parçlanıyordu :(
+1
Rondak
(10.12.25)
Depoda çalıştım.
0
arbre
(10.12.25)
üniversitedeyken sahilde tanıştığımız yabancılarla plaj futbolu oynamıştık. 10 dakika sonrası ruhumu teslim ediyordum.
+1
duster
(10.12.25)
üzüm bandırma.
+1
shadowfollower
(10.12.25)
tek başına 3. kattan buzdolabı indirdim. kasık fıtığını patlattım.
40 derecede inşaattta elektrik kablosu çektim. en zoru bunlardı.
+1
mikahakkinen
(10.12.25)
Insaat atiklarini ayristirma tesisinde haftada 6 gun, gunde 12 saatten calismistim 4 ay. Toz, pislik, agir kaldirma her sey var. Kucuk firmaydi, is guvenligi falan hak getire. Romanyali cingeneler ve Afrikali zenciler disinda calisan tek Turk olarak sirket tarihine gecmisimdir. Allah kimseyi dusurmesin.
+2
speedy
(10.12.25)
8 saat/20 mil boyunca kürek çektim. Akşamına uykuda sağdan sola dönemiyordum, ağrıdan ağlatıyordu. Sabah aynı mesafeyi aynı şekilde dönmem gerekti. Bu kez 6 buçuk saat sürdü. Zulümdü.
+1
yadigar
(10.12.25)
beton harcı yapıp uygulamak. buzdolabı çamaşır makinası taşımak. 60 kiloluk regülatörü milim milim oynatarak yerine yerleştirmek. odun kırmak, istiflemek. ulan baya ameleymişim ben.
+1
ground
(10.12.25)
Buzdolabı, çamaşır makinası, Klima dış ünitesi, kalorifer Petegi vs gibi ağır şeyleri kata çıkarma taşıma yerleştirme monte vs gibi şeyler yaptım.

Ama en ağırı klozet değiştirmekti.

Ben kokulara karşı aşırı hassas biriyim. Çok detay vermeyeyim ama hastalık derecesinde diyelim.

Siz bu klozeti yerinden soktugunuz anda bütün apartmanın sidik bok vs geçtiği borusu ile kocaman bir acikliktan başbaşa kalıyorsunuz :) ve bu boru ana kanalizasyona bağlı.

Tesisat Çok eski olduğu için klozet girişini de temizlemem önerilmişti (gelecekte tıkanma vs olmasın diye)

Bildiğin tuvalet kagidi bok vs betonlasmis boru girişinde. Onları çekiçle kira kira temizledim -her 15 20 saniyede bir kusasim geliyor ayağa kalkıp pencereye gidiyorum- en sonunda bütün is bitip yeni klozeti takınca grcekten kustum.

Hani şu an "sana 1 milyon dolar verecez gel bizim klozeti değiştir" deseler yemin ederim bu çileye katlanmak :))
+1
makbur
(23 saat)
Yol gelmeyen asiri dik bahcelerde findik tasimak sanirim. Askerlik donemi de ornek verilebilir. Yani gunduz yapilan isin pek bir zorlugu yoktu aslinda ama sureler cok uzundu. Carsi zaten yasakti tamamen. Her gun 7 civari kalk, gece 10'a kadar normal calisma, her gun boyle, bir de 2 saat gece nobeti, git gel ile beraber 3 saat. Dolayisiyla her gece max 4-5 saat uyku o da bolunerek.
+2
mbond
(23 saat)
universitedeyken yazlari nakliyat isi yaptim.
endustriel dikis makinasi ve duvar tipi piyano.
4 kisi zor kaldirirdik, evden cikartmasi ve yuklemesi buyuk meseleydi.
+1
cooperr
(21 saat)
50-60 torba moloz çuvalını apartmandan aşağıdaki kamyona yüklemek. 14-15 yaşında oruçluyken tekstil firmasının deposunda koli taşımak.
+2
archmeister8
(20 saat)
hayatımın önemli kısmı mavi yakalı olarak geçti ama hiç unutamadığım bir günlüğüne hamallık yaptığım işti. sabahtan akşama kadar mobilya mağazısında oradan oraya bir şeyler taşımıştım. pestilimi çıkarmışlardı.
+1
lazpalle
(19 saat)
İnanmazsınız ama ayva reçeli yapmak.
Ayvayı rendelerken kolumu oracıkta bırakıyordum.
+1
suicides underground
(19 saat)
ata binmek. sonrasında bir hafta yeni dogum yapmis gibi yurudum.
+1
tekdir ile uslanmayan kiz
(17 saat)
Sabah 5 de kalkıp akşam 19.30 A kadar dik yokuşta fındık toplamak
+1
kestane gürgen palamut
(7 saat)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.