Giriş
(5)

çamaşırları serdikten sonra daha hızlı kurutmanın bir yolu var mı?

Bir sıcak el uzanır tutmasam olmaz
Kurutma yok kuru iklimde yaşıyorum zaten. Yazın gün içinde bile kuruyor ama kışın boş ve soğuk odaya seriyorum . Camı açsam daha etkili olur mu?
Kurutma yok kuru iklimde yaşıyorum zaten. Yazın gün içinde bile kuruyor ama kışın boş ve soğuk odaya seriyorum . Camı açsam daha etkili olur mu?
-3
Bir sıcak el uzanır tutmasam olmaz
(16 saat)
Bol bol çırpıp asıyorum. Kırışıklar da büyük ölçüde gidiyor.
+1
gobekliraki
(16 saat)
Aralıklı asıp, belli aralıklarla yönlerini değiştirmek hızlandırıyor.
+2
mutekebbir
(15 saat)
vantilatör kullan.
+1
komando kani var bende
(11 saat)
Tam olarak boş ve soğuk oda kurumasının engelleyen faktörlerin başındadır.
0
epitaf
(3 saat)
kuruma aksiyonu sıcaklıkla ilgili ama çok da değil
havadaki su buharının yoğunluğu ile ilgili
ve hareketlilik kuruma hızını çok etkiliyor
yani vantilatör işe yarayabilir
veya içerideki havanın hareketliliğinin sağlanması, cam açmak örneğin
0
gurur
(3 saat)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.