Böyle bir şey var mı? Çok istesemde hiç başaramadım, başaramadık. Kavga olmasa bile kırgınlık oluyor. Arkadaş kalınamıyor.Sizin ayrılıklarınız nasıl oluyor
Böyle bir şey var mı? Çok istesemde hiç başaramadım, başaramadık. Kavga olmasa bile kırgınlık oluyor. Arkadaş kalınamıyor.
Sizin ayrılıklarınız nasıl oluyor
0
Daha önce sevdiğin ve yakınlaştığın insanla ben çok "medenice" ayrılınabileceğini düşünmüyorum. Bu demek değildir ki çok büyük kavgalar edilsin ama sevdiğin insanın seni kıran, inciten kişi haline dönüşmesinden sonra ayrılık yaşıyorsun. Haliyle de kırgınlıklar oluyor. Çok büyük kavgalar etmesem de ayrıldığım kişiyi asla görmek istemediğim durumlar oldu. Uzun lafın kısası bende hiç medenice ayrılamadım. Arkadaş da kalmak istemedim.
+1
Var böyle bir şey. Yıllardır bayramda seyranda mesajlaşırız. Mesleğiyle ilgili bir sorunum olduğunda ilk aklıma gelen kişidir. Çok severim kendisini. Saygı duyarım ve bunu bilir.
Mümkün yani.
Bu her yerden silme, engelleme, zamanelere özgü bence.
0
etrafta medeni insan yok ki medeni ayrilik olsun. iki taraf da medeni olunca gayet mumkun bu. bir iki iliskim disinda hepsiyle medeni ayrildik. hicbirini engellemedim; o bir iki istisna disinda da hicbiri beni engellemedi. arada denk gelince konusup haberlestigim insanlar.
-1
Kişiler medeni olsa bile ilişki dinamiği farklı bir şey. İlişki içinde çarpışan egolar var çoğu zaman. Bu çatışmadan sıyrılıp medeni tarafa evrilinebiliyorsa zaten o zaman ayrılık diye de bir şeye gerek kalmıyor, çünkü iletişim yolu o kanaldan tekrar açılıyor. Ama medeni olmanın ötesinde ilişkide karşılıklı çatışma ve ego savaşı var. İlişkiler göründüğünden çok karmaşık. Beyin iyi gördüğü bir şeyden neden ayrılmak istesin ki, buna medeni tutum da dahil. Dolayısıyla beyin ayrılmak istediği kişiyi, kendi sağlığı açısından da tamamen silme kalıbına uydurmaya meyillidir. Ha dediğinizi başaranlar vardır ama bu herkes için olacak bir şey değil.
0
Hepsiyle medeni şekilde ayrıldık. Kırgınlıklar, anlaşmazlıklar oldu tabii, bundan bitti zaten. Sevgililik ve arkadaşlığı birbirinden iyi ayırabildiğimi düşünüyorum.
Sadece son ikisiyle iletişimimiz devam ediyor.
0
ilişkinin yoğunluğuna göre.
ben çok yaşadım. hala arkadaşız ama öyle sürekli görüşme olmuyor tabi.
0