Giriş
(10)

kezo incel gibi sözler size de çok ititci gelmiyor mu?

Bir sıcak el uzanır tutmasam olmaz
kullanan kişiyi daha itici göstermiyor mu sizce de? gerçekten sinirlenmişsem, sabrım taşmışsa... işte o zaman belki ağzımdan çıkabilir
kullanan kişiyi daha itici göstermiyor mu sizce de? gerçekten sinirlenmişsem, sabrım taşmışsa... işte o zaman belki ağzımdan çıkabilir
-3
Bir sıcak el uzanır tutmasam olmaz
(10.11.25)
Kezo neyse de incel artık resmen küfür yerine geçiyor olmalı. Çünkü bu incel dedikleri kişi iki genç kızın canını aldı. Şimdi gelmişler her begenmedikleri kişilik, cevap, fikir veya düşünceye aman yarabbi bu incel diye üste çıkmaya çalışıyorlar.
+1
artıküyeolmakistiyorum
(10.11.25)
niye kezo neyse, bak yazarken bile tuhaf hissettim, o da aynı şey. abi sizin kafanız çalışmıyor mu, milletin çoluğu çocuğu sadece kız ya da erkekten mi oluşuyor. adalet anlayışınız bu mu? her olayın kendi içinde haklı haksız yönleri vardır.

hele sen tamin ettiğim kişiysen ki; senden hak adalet insanlık beklemek deveye fizik dersi anlatmak gibi. ama neyse. demek istediğim soru da belli zaten.
birine lakap takmak çok itici.
-5
🌸Bir sıcak el uzanır tutmasam olmaz
(10.11.25)
Ağa senin sorunlar var herhalde mesajda attın cevap verdim. Bundan önceki hesabım 7-8 sene önceydi açılsın diye yazdım açılmadı zaten. Burada da gelmiş zırlıyorsun. Benim kimseyle derdim yok bana bulasmazsan sevinirim. Rastgele
+2
artıküyeolmakistiyorum
(10.11.25)
ne bileyim hararetle erkek savunuculuğu yaptığın için öyle zannettim. değilsen pekala. yine de kezo neyse demen sorunlu bunun üzerinde dur.

yanlışını gösterdik diye de triplenme.
-7
🌸Bir sıcak el uzanır tutmasam olmaz
(10.11.25)
Ben erkek savunması yapmıyorum. İncel dedikleri kişi iki genç kızın canını almış o yüzden bence küfür yerine geçer diyorum. Kezo deyince öyle bir sonuca çıkmıyor. Söylediklerim apaçık.
+1
artıküyeolmakistiyorum
(10.11.25)
Kezo, önceki haliyle Kezban bir isim. Hakaret/aşağılama amacıyla birine Kezo diye hitap edilmesi çok büyük terbiyesizlik.

Incel ise İngilizcesi “involuntary celibate” olan kavramın kısaltılmış hali. Anlamı karşılayan bir Türkçe sözcük bulunmasın gerekiyor.
0
10551037
(10.11.25)
@10551037, inceli de kezosu da hakaret amaçlı kullanılıyor canım benim.
-1
🌸Bir sıcak el uzanır tutmasam olmaz
(10.11.25)
bahsi geçen eleman incel değil sosyopat.
+2
hold the door
(10.11.25)
Biliyorum güzelim, gayet iyi biliyorum ve kendimce yanlış bulduğum duruma temelden bir eleştiri getiriyorum.
0
10551037
(10.11.25)
herkes bos bos yazmis ama kimse bu hitaplarin temeline inmemis. incel kavrami dilimize yeni girmis ama bu kelime bizde zaten badak seklinde vardi, incel bu badak kavramini bir ust noktaya cikariyor: tehlikeli politik bir temele oturtarak kadin dusmanligi yapiyor inceller. "incel demeyelim inciniyor"culari koseye alalim; dunyadan bir haber, incel kitlelerin internetten baslayarak gercek hayata yayilan zehirini gormeyen, cahilce kollama yapanlarlarla isimiz olmamali.

kezo/kezban hitabi da aslinda badaklikla ve politik tanimiyla hayatimiza yeni girmis olsa da kokleri her daim zaten kulturumuzun icinde varolan incellikle cok alakali bir kavram. karsisindaki kadini kezo/kezban olarak adlandiran erkeklerde zaten incellik egilimi vardir. zaten iliklerine kadar islemis kadin dusmanligini farkina bile varamiyordur belki ama (Turk kulturu sagolsun Turkiye'de incel ve/veya kadin dusmanligi egilimi olmayan erkek yoktur neredeyse) bu egilimin getirdigi kadinlarin bir meta ve sadece erkek eglencesi olarak var oldugu gibi hastalikli bir dusunceyle kendilerini reddeden, reddetmeye curet gosteren kadinlara bu lakabi takiyorlar.

Kezo/kezban az da olsa "varos" kavrami ile karistirilarak kullaniliyor ama genel olarak ustte anlattigim anlamdadir.

simdi boyle fulari taktik kimseye tabii ki kezo/kezban demeyecegiz ama bir kadin olarak, konusmalarindan, savunduklarindan incel kadin dusmani oldugunu anladigim kisilere sonuna dek incel deme hakkini kendimde goruyorum. simsiyah gecede yanip sonen deniz feneri gibiler cunku masallah, gormemek, tanimamak imkansiz.
0
warrior princess
(11.11.25)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.