[]

Crocs'lar rahat mı?

Crocs almayı düşünüyorum. rahatlık açısından önerir misiniz?




 
Rahat, öneririm.


  • orient blue  (30.08.25 14:22:53) 
10+ senedir çakmasını giyiyorum başka terlik giymem


  • Batuhanolabilir  (30.08.25 14:54:24) 
bence değil, ayağım içinde terliyor.


  • mikahakkinen  (30.08.25 15:57:44) 
Gezer al geç asla bu paralar etmez bende de var


  • baldan kaymak  (30.08.25 18:23:21) 
asiri rahat, iki sikintisi var:

1 - guneste birakinca 1-2 numara cekiyor, ya surekli golgede koruyacaksin ya da benim gibi 1 numara buyuk alacaksin.
2 - alti cabuk asiniyor, ve asindigi zaman islak zeminde kayabiliyor, birkac kere dusuyordum.
  • cooperr  (30.08.25 18:35:35) 
Aşırı rahatlar.

2014-2015 yılında mı ne (bu kadar popüler değildi yani, çevremde tek giyen ve dalga geçilen de bendim) armağan etmişlerdi bana. 2022 yılına kadar filan aralıksız giyindim. Gündelik hayatta, araba-bisiklet kullanırken, sahilde denize girerken, aklınıza gelebilecek her koşulda. Bir sıkıntısı da yoktu, sadece değiştirmek istedim. Yoksa cidden ilk günkü gibi duruyordu.

Ondan sonra Birkenstock giymeye başladım, bu da bence çok rahat ve konforlu. Dedikleri gibi ayağın şeklini alıyor. Öte yandan arada bir crocks ile değiştirip deneme yapıyorum, cidden Crocs konfor ve rahatlığının yanından bile geçmiyor. Hatta ben en iyisi yeni bir tane Crocs alayım.
  • burka  (30.08.25 18:42:26) 
inanılmaz rahatlar. yere basmıyor gibi oluyorsunuz. ancak iki önerim var:

1- rahat crocs ayağınıza tam olan (oturan) crocs değildir. az bol olması lazım.
2- sakın güneşte bırakmayın.
  • co2s2  (31.08.25 11:54:29) 
Co2s2 +1


  • kararsızataletfilozofu  (31.08.25 14:42:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.