[]

bu ayakkabı sizce güzel mi ?

link: www.intersport.com.tr

beyaz renkte bir ayakkabı almak istiyorum. pegasus 41'in beyaz modelini beğendim. sizce bu ayakkabı güzel mi ?

10 üzerinden kaç verirdiniz ?

 
Güzel ama dayanıksız. Tasarım olarak 8, sağlamlık olarak 3.


  • runaway  (19.08.25 13:07:25) 
çoğu kişide görüyorum bu ayakkabıyı daha çok siyah üzerine beyaz olanı var ortalıkta
klasik 7/10 ve aşırı pahalı değil mi??

  • eja  (19.08.25 13:34:22) 
eja, ben de pahalı buluyorum ama bu modelden başkası rahat ettirmiyor beni. pegasusun bi önceki versiyonunu kullanmıştım.


  • arkady svidrigaylov  (19.08.25 13:46:45) 
sizin için geçen gün morlu ve turunculuyu beğenmiştik. hala seçemediniz mi? 3 soru soracak kadar zor olmamalı. ayakkabılarla ilgili bilginiz de var, çok kararsızsınız :/

linkteki eh, neon yeşili daha iyi.
  • eileengray  (19.08.25 13:48:27) 
Spor kıyafetleriyle sporda giyilecekse ok, yoksa nok


  • mor oje  (19.08.25 13:52:13) 
@eileengray kılık kıyafet konusunda bu kadar seçici değilim ama ayakkabı konusunda biraz kararsızım gördüğünüz gibi :) içime tam anlamıyla sinsin istiyorum. geçen açtığım duyuruda nike structure 26 modelinden öneri istemiştim. structe'den bir ayakkabı seçip aldım. şimdi pegasus'tan da bir model alıp ayakkabı defterini kapatmak istiyorum. yani kararsızlığımı yenmek için hoşuma giden her modelden almayı tercih ettim. şu an son kararsızlığım renk konusunda. linkteki beyaz hoşuma gitti, sanırım onu tercih edeceğim.

neon yeşiline benzer bir ayakkabım daha var(nike vomero 18) o yüzden renk seçimim beyaz olacak gibi :)
  • arkady svidrigaylov  (19.08.25 13:55:26) 
her hafta aynı ayakkabı soruluyor


  • koela  (19.08.25 14:02:25) 
at uzvuna benziyor. vurucu tim ayakkabısı. param var, harcıyorum ayakkabısı. 3 ay kullanacağım, sonra atacağım ayakkabısı. ilk tekmede yırtılmalık, ilk çamura batmada çöpe atmalık ayakkabı. full otomasyonla üretilebilecekken niçin günlüğü 1 dolardan çalıştırılan çocuğa yaptırıldığı belli olmayan keriz kertme ayakkabısı.


  • Karim iceride uyuyor ben seni dusunuyorum  (19.08.25 14:04:32) 
www.adidas.com.tr

bunlara bak.
  • gabe h coud  (19.08.25 14:40:57 ~ 14:41:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.