[]

Araç periyodik bakım usta/servis tavsiyesi [İstanbul]

Sadece işçilik. İstanbul her iki yaka da olur. Motor yağımı, hava, yakıt, polen ve yağ filtremi alıp gideceğim, değişim yapacak. Beni yormayacak. Var mı tavsiyeniz? (Passat B7 1.6 tdi)




 
Yiğit Otomotiv Servisi var. Bende de 1.6 Polo TDI var. 5 yıldır falan gidiyorum buraya. Memnunum. Arayıp da bir görüşün derim.

Maslak, Atatürk Oto Sanayi Sitesi 4. Sokak No: 74, 34485 Sarıyer/İstanbul adresi.

Google Maps'teki numarası 0534 359 89 81.
  • loras  (12.08.25 17:05:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.