[]

Interviewer ne is yapar?

Gozen holdinge bagli olarak havalimaninda calisiliyormus.
Vize pasaport kontrolu deniliyor ama aslinda bi silahin yok, guvenlik gorevlisisin demisler internette pozisyon icin.
Vardiyasi cok kotuymus vs.

Yakindan bileniniz var mi pozisyonu?

 
benim gördüğüm iki hizmeti oldu.

mesela amerika uçuşlarında, tam boarding kapısında bir güvenlik araması daha yapıyorlar. bazen ellere ve bilgisayarlara bir şey sürüp makinaya sokuyorlar, çantaları x-ray dışında komple elle kontrol ediyorlar vs.

bir de hangi ülkeydi hatırlamıyorum, bir avrupa ülkesine giderken denk gelmiştim, daha pasaporttan geçmeden önce tek tek pasaportlara bakıp, uygun vize var mı, vizenin fotoğrafları ve bilgi formu doldurma vs. gibi işleri hallediyorlardı. gidilecek ülkede kapıda yapılması gereken birkaç amele işi azaltmaya yönelik diye duymuştum.

vardiyasını falan bilmiyorum. çalışanların birkaçının ingilizcesi bayağı a2 gibiydi yabancı pasaportlularla tam anlaşamamışlardı, o yüzden tırto tipler gibi kalmış aklımda.
  • gitdaddy  (04.07.25 10:31:22 ~ 10:31:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.