[]

The last of us part ii oynamak?

PS 5 sahibiyim. PS plus deluxe kullanıyorum arkadaşla ortak. Bu oyunu oynamak istiyorum ama ps plusta yok. Nasıl ucuza ya da bedavaya oynayabilirim? Satın almak istiyorum ama bu ara ekonomik anlamda berbat durumdayım. 1200 lira bir oyuna veremem.




 
Kac yildir geldi mi gelecek mi muhabbeti donuyor. Ama bence yakin zamanda gelmez cunku su an dizisi oynuyor. Oradan goren gidip oyunu satin alacak. Boyle bir ekmek kapisi varken niye bedava yapsinlar ki. Bence seneye falan gelir. ytd

daha ucuza nasil oynarim dersen ikinci el kutulu oyunlara bir bakabilirsin ama onlarin da 1000 liranin asagisina verecegine pek ihtimal vermiyorum
  • nuevo  (06.05.25 16:52:36) 
Sjw-woke sever biriysen oynayabilirsin.


  • feastofthedamned  (06.05.25 17:46:37) 
forum donanımhaber'e girdiğinde oyunun primary secondary kullanım haklarını satan üyeler göreceksin. internet bağlantında sorun yoksa içinde last of us 2'nin bulunduğu bir hesabın sec. hakkını satın almak yapabileceğin en düşük maliyetli hareket olur.

ama aynı kullanıcı adı ve parolaya sahip olacağınızdan yeni açılmış bi forum hesabıyla bunu satın alman pek mümkün olmaz. sana güvenip de satmazlar yani. o ihtimalde de pri-sec çift hak satan birinden alıp hesap şifresini değiştirebilirsin. sonra yine çift hak olarak satar, oyunu bedavaya oynamış olursun.
  • loch ness  (07.05.25 08:24:58 ~ 08:25:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.