[]

alaçatı & akyarlar

merhaba,

açıkçası benim için uçuk rakamlar ama villa fiyatlandırmalarında bazı şeyleri anlayamıyorum, sizlerden yardım istiyorum.

bir tanesi alaçatıda site içinde havuzlu fakat manzara yok bir şey yok, evden çıkıp dolaşacaksın falan. evdeyken de havuza bakıyorsun mesela bu bana çok iyi gelmiyor.

diğeri ise bodrum deniz manzaralı.

siz olsanız hangisini seçerdiniz.

1 - www.sahibinden.com


2 - www.sahibinden.com

 
bodrum


  • jelly bear  (22.04.24 17:43:32) 
bodrum +1

site icindekinde verandada hic mahremiyetiniz olmaz. havuzla fazla ice, herkesle beraber takiliyor gibi hissetitrebilir. ayrica bodrum’daki manzara daha guzel, net. manzara ve mahremiyet onemli bence.
  • lemmiwinks  (22.04.24 18:01:09) 
kesinlikle bodrum. izmirde ikamet ediyorsanız bir ihtimal çeşme tercih edilebilir.


  • bu yolun yolcusu  (22.04.24 22:10:09) 
akyarlar aşırı rüzgarlı oluyor. o bahçede oturamazsınız...


  • naksidil  (22.04.24 22:10:46) 
Bodrum deniz manzaralı ev denize çok uzak ve fiyatı inanılmaz :)

Aynı fiyata yine bodrum etrafinda civarindaki sitelerde nerdeyse denizin içinde muhteşem evler bulabilirsiniz.

Ilk linkteki Site içerisindeki bu tarz ortak havuzlu evleri özellikle çocuklu aileler tercih ediyorlar saliyorlar çocukları, hem evden çocuğu rahat görebilme şansı + hem de site içerisinde dışarıdan arınmış steril ortamda koşturan oynayan çocuklar.
  • makbur  (23.04.24 05:06:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.