[]

Adguard'ın ücretli sürümünü kullanan var mı?

Varsa birkaç şey sormak istiyorum. Adguard'ın birden fazla ürünü var.

- AdGuard Reklam Engelleyici
- AdGuard VPN
- AdGuard DNS

Benim amacım bilgisayarda ve telefonda reklamlara maruz kalmamak. Telefonda DNS'i "dns.adguard.com" olarak ayarlayınca reklamların engellendiği söyleniyor ama Instagram, Youtube gibi uygulamaların reklamları engellenmiyor.

Ben bu tip uygulamalardaki reklamları da engellemek için Adguard'ın hangi hizmetini almam gerekiyor çözemedim. Bu amaçla kullanan birisi yardımcı olabilir mi?

 
onları engelleyemezsin,youtube için youtube premium


  • jelly bear  (21.04.24 16:03:49 ~ 16:04:22) 
@jelly bear o zaman adguard'ın anlamı yok, brave çok daha işlevli ve ücretsiz


  • psipsipsi  (21.04.24 16:20:43) 
youtube ve twitch'teki reklamlar player bir nevi gömülü o yüzden adguard işe yaramıyor fakat diğer sitelerde ve app'lerde çıkan reklamları engeller. para vermene gerek yok. cihazlarınızın veya bağlı olduğu modelerdeki dns ayarlarını ücretsiz adguard adreslerini kayıt ederseniz reklamsız internetin tadını çıkarırsınız.


  • false pretension  (21.04.24 17:10:14 ~ 17:10:54) 
onlari engellemek icin uygulamanin kaynak koduna mudahale gerekiyor, bu da yasal sorunlar doguracagindan adguard bunlara karismiyor.
adguard.com

adguard uygulama icine gomulen basit google reklamlarini engeller sadece ve en iyi performansini tarayicida sergiler.

revanced'in yamalarini kullanarak instagram, youtube gibi uygulamalari modifiye edip reklamdan kurtulmak da bir secenek.
  • kesmekes laleler  (21.04.24 17:14:08) 
ek olarak tarayicida full paket reklam engellemesi icin uygulama kurulmasi lazim (premium'a gerek yok bunun icin).

ya da uyumlu bir tarayicida eklenti olarak kurulmasi lazim. samsung internet, yandex alice, firefox gibi tarayicilarda eklenti destegi vardir.
  • kesmekes laleler  (21.04.24 17:20:52) 
Telefonda browserda opera kullanıyorum, youtube a da buradan giriyorum her türlü 0 reklam.

PC'de Chrome kullanıyorum orada da ublock kurulu aynı şekilde normal kullanım + youtube 0 reklam.

Youtube premium u alsam alsam yalnızca samsung tv im için alırım çünkü samsung tv lere henüz youtube konusunda müdahale edilemiyor..
  • makbur  (22.04.24 14:27:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.