[]

bana ayakkap seçelim

1. www.on.com(aslında white/copper olanı daha çok beğendim ama numero kalmamış)
2. ibb.co (bunu farklı bir siteden alacağım için fotosunu koyuyorum)

ikinci linkteki ilkine nazaran hatrı sayılır miktarda ucuz. her ikisine de gün boyu kullanımda rahat dense de ilk linkteki ayakkabı özellikle seyahat için tavsiye edilmiş. aklımı çelen o oluyor çünkü ben de seyahat için almak istiyorum.

 
2


  • paintov  (08.04.24 17:11:39) 
ikisi de güzel. ucuz olanı alın.


  • summerjam0306  (08.04.24 17:15:49) 
İlki çok kaba saba geldi, ikincisi daha iyi bence


  • stronzo  (08.04.24 18:48:36) 
ibb den ayakkap alınmaz. on’u alırdım kiri biraz absorbe eder öteki herşeye kirlenecek.

imza: beyaz nike larıyla sorun yaşayan biri.
  • baldan kaymak  (08.04.24 19:12:47) 
@baldan kaymak, ikisi de on zaten. ayakkabının markası ibb değil, sadece fotoğrafını oraya yükledim.


  • konusma ben konusuyorum daha bitirmedim  (08.04.24 19:32:54) 
@konusma… :) çok uzundu yazamadım. biliyorum trolleyeyim dedim ama anlamamışsınız. cevabımın devamını okursanız baktığımı anlamış olmalıydınız diye beklerdim :)


  • baldan kaymak  (08.04.24 20:11:41) 
Birincinin oval taban yapısını bir zamanlar yürüyüş ayakkabısı diye gazlayıp satıyorlardı. Hala piyasada var olmasına şaşırdım. İnsanın yürüyüşünü bozar o ayakkabı.

Ayakkabı temizliğini dert edenler. Rossmann'a gidin, 6 lı pakette satılıyor. Bir tane sihirli sünger alın. Sonra bana dua edin ama.
  • Mirket  (08.04.24 20:23:31) 
@baldan kaymak, gerçekten anlamamıştım çünkü diğer ayakkabıda da açık renk yerler var :)
bu arada, ayakkabı ve bilimum üründeki lekeleri çıkarmak için ben the pink stuff diye bir hede kullanıyorum, şahane yapıyor. en son sadece kumaşı çokgarip olan bir spor ayakkabımın beyazında işe yaramadı ve pembe pembe kaldı ama onu da makineye atınca o pink stuffla beraber birleşip ayakkabıyı yeni gibi yaptı. ama gerçekten onun dışında birçok yerde güvenle kullandım ve ayakkabıların beyaz kısmında çok iyi işe yarıyor.
tavsiye ederim.
  • konusma ben konusuyorum daha bitirmedim  (08.04.24 21:21:21 ~ 21:23:32) 
@konusma… yine uzundu yazamadım :D

açıkçası ben bildiğin en etkili çıkarıcıyı beyaz bez bi ayakkabımda kullandım. motosikletin kirlerini söküp atan o şey, çözemediği gün bitirdim. artık bez süret vs asla :) pink olduğundan kalmış. beyaz ayakkabıma erkek halimle pembe şey mi süreyim :D durduk yere ayakkabı borçlanma allasen :D ama teşekkürler :)
  • baldan kaymak  (08.04.24 21:37:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.