[]

Bu ara neyi kafaya taktiniz? Neyi takip ediyorsunuz?

Olumlu ya da olumsuz manada




 
Hava temizleyici cihazlara.

Twitter'da görmüştüm, o ara araştırırken Daikin'in de nemlendiricili bir modelini gördüm. Dyson'a param yetmedi onu eledim.

Sonra birileri buna hiç de ihtiyacınız yok gereksiz bir ürün 10k vereceksiniz hayatınızda hiçbir şey değişmeyecek yazınca kafam karıştı bu kez neden gereksiz olduğunu anlatan yazılara/videolara sardım.

Şu an kafam karışmış durumda ama takıldım kaldım.
  • chicha_v2  (08.04.24 11:13:09) 
yurt dışı gezisi yapmayı değerlendiriyorum


  • noxie  (08.04.24 11:22:38) 
Geçen art of manliness dinlerken dan john'u dinlerdim ve böyle bir adami nasıl kesfetmemisim çok üzüldüm. Spor camiasinin tanrilarindan biri adam.
O sebepten dan john podcast, kitap vs. Ki strength training camiasi testesteron dolu bir camiayken bu abimizin tarih ve din masteri olmasi, çok tatlı konusmasi, yasi 65 olduğundan hayat hakkında konuşması çok hosuma gidiyor.

  • logisticsmanager  (08.04.24 11:44:00) 
gününü saatlere bölüp sonra yaptığı plana uyan sorumluluk sahibi insanlara çok imreniyorum. benim için ders çalışmak da eğlenmek de spontane gelişiyordu. 3 gün önce oturdum yapmak istediklerim üzerine bir plan yaptım şimdi de onu uyguluyorum. mesela şu an moladayım 1 dakika sonra gideceğim. görüşmek üzere.


  • tabii lan manyak mısın  (08.04.24 11:59:57) 
birinden hoslaniyorum ve yeni bir dans ogrenmeye calisiyorum. bu siralar takibimde olan iki konu bunlar.


  • sanxis  (08.04.24 12:40:35) 
İzban'da kulaklıksız video izleyen organizmalara taktım bu ara kafayı.
Sağlam bir kavga çıkarıp güzel bi dayak yemeyeyim diye zor tutuyorum kendimi.
İzmir'de yeni türedi bunlar. Ormanlarını biri yaktı da geldiler diyeceğim ama çok hanımefendi tipli kadınlar bile var aralarında. Ona şaşırıyorum.

Ve şimdilik sabrediyorum.
  • Mirket  (08.04.24 13:06:45) 
Normalde de siyaset, seçim gündemi vs seven biriyim de, bu seçimde baya sükseli sonuçlar da gelince deli gibi siyaset programı izliyorum son bir haftadır. Seçim öncesinde de çok izliyordum, seçim geçince birakırım diye düşünmüştüm ama şimdi daha da arttı


  • nundu  (08.04.24 14:16:25) 
Kafama taktığım birini düşünmeyi bırakmaya çalışıyorum.


  • Kahvedesu  (08.04.24 14:52:45) 
kafama taktigim sey akrabalarin yaptigi veya söyledigi seyler.
bir tanesini duysan sen de takarsin.

konserleri takip etmeyi severim. the boys un yeni sezonu cikacak onu bekliyorum. the boys u takip ediyorum demek ki.
hisse senedi portföyümü hemen hemen her gün takip ederim.
  • robert bosch  (08.04.24 18:16:37) 
3-5 kurus birikmisim var, Turkiyeye donunce hic etmemek icin neye yatirsam diye ona takmis durumdayim. Biraz 1+1 evlere bakiyorum biraz da arsa falan, sari sitede yavas ve tam ne istedigini bilmeyen bir bicimde dolaniyorum, hersey cok pahali. Yatirim tavsiyesine ihtiyacim var.


  • va  (08.04.24 18:57:30) 
Boston Red Sox dun aksam Los Angeles Angels'i 12-2 yendi. Cok guzel oyundu.
Ayrica Izlanda'dan otel bakiyorum. Tatile gidecegim. Bir de kar lastiklerini degistirecektim, yalniz benim yazin kullandigim Falken Wildpeak lastiklerin recall'i varmis. Simdi onlari geri goturunce yenisini mi verecekler acaba? falan filan.

  • thetruenorthstrongandfree  (08.04.24 19:15:09) 
kripto
emlak piyasasi
arac piyasasi
nev$in
  • cooperr  (08.04.24 19:24:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.