[]

Yeni kum kabı nasıl yıkanmalı?

Petshoptan kapı önünde duran kum kabını aldım. Aldığımda hava yağmurluydu ve üstünde yağmurdan kaynaklı duran çamur damlalı yerler vardı. Eve gelince cifle yıkayıp bol su ile duruladım ama içime sinmedi. İnternetten alsam aynı durumda olan kabı da aynı şekilde yıkayıp kullanacaktım. Fark yok aslında diyorum ama bir türlü içim rahat etmedi. Ek işleme gerek var mı? Neyle temizleyeyim ben bu kabı?:/




 
en fazla çamaşır suyu ile yıkayıp çamaşır suyu ile 10 dk bekletip çok iyi kanar su ve soğuk su ile durulayabilirsiniz.
sholk un patililer için özel çamaşır suyu var aylık kum kabı yıkamalarınızda kullanın hem pati hem nefes dostu olduğu yazıyor üzerinde

  • eja  (24.03.24 21:50:03) 
icinize sinmeyen nedir tam anlamadim beyaz sirke&su veya limon&karbonat gibi natural temizleyici kullanabilirsiniz deterjan kalintisi kalmamasi icin


  • ala09  (25.03.24 07:23:53) 
Cif fazlasiyla yeterli icinize sinmeyen kisim mikrop kalmasi mi camurlu su izlerinin gecmemesi mi? Mikropsa cif ve camasir suyuyunun bir adim ötesi kabi ateşte yakmaniz. Camurlu su da eger duzgunce cifleyip duruladiysaniz kalmamis olmali. Henuz kullanilmamis sadece camur olmus kap icinize sinmediyse kedi tuvaletini yaptiktan sonra nasil bir temizlik sizi rahatlatacak?


  • instant crush  (25.03.24 13:20:57) 
arkadaşlar bu evcil hayvan işini biraz abartıyorsunuz sanırım. petlebi soru cevapta da var benzer sorular.

kedi dediğiniz hayvan; doğasında fare böcek yakalayıp yiyen, kaka yaptığı poposunu kendini yalayarak temizleyen, bu şartlarda da hiç hasta olmayan bir hayvan. ha cinstir, üretimdir, hassastır anlarım da neticede bu bir kedi. vücudu ona göre evrimleşmiş.

tamam fare yedirmeyin, çöple beslemeyin ama cif ve sıcak suyla yıkanmış kum kabının temizliğinden tatmin olmamanın bir adım ötesi, yukarıda da söylendiği gibi kabı yakmak olacak. abi kediniz onun içine sıçacak.

ben kum kabını ayda bir normal domestos ve sıcak suyla yıkayıp iyice duruluyorum. kendi kullandığım klozete uyguladığım tarife de bu. mama kabını da bulaşık deterjanıyla, aynen kendi tabaklarımı yıkadığım gibi yıkıyorum. daha bunun ötesi takıntı, kusura bakmayın. yaptığınız temizlik gayet yeterli, hatta fazla bile.

ben bu kediyi sokaktan aldım. 6 ay önce çöp karıştıran hayvana dün hadi dedim çükü şişmesin kokmuştur, kendi yediğimiz löp löp osso buco''dan verdim, yemedi göt herif. kaliteli mama yedire yedire üç gün önce çöp eşeleyen hayvanın ayarını bozduk, et yemiyor.
  • kibritsuyu  (25.03.24 13:33:22 ~ 13:35:05) 
bir kova suya bir kapak camasır suyu ile karıstırıp kabın içinde bekletin. bol su ile durulayın. dezenfekte etmiş oldunuz.


  • unalub  (25.03.24 15:05:40) 
Cristalyn en iyisidir, bir güzel silin onunla, yaralara iyi gelir göze kulağa ağıza her şeye kullanılır, vetler de önerir. Antiseptik su.


  • Semi  (26.03.24 19:12:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.