[]

Rüyalarınızda yabancı dil konuştuğunuz oluyor mu?

Hayatımda hiç İngilizce konuşmadım, öyle deneme olsun diye kendi kendime bile konuşmadım. Ama yaygın olarak kullanılan İngilizce kelimelerin pek çoğuna hakimim. Rüyalarımda İngilizce konuştuğum oluyor. Sizin de böyle ilginç rüyalarınız oluyor mu?




 
oluyor. ingilizce konusulan bir ulkede uzun sure yasadim cunku. yurtdisinda uzun sure yasamis biri icin yabanci dilde ruya gormek daha cok olur.

ama yurtdisinda yasamis olmasan bile yabanci dil bilincaltina girebilir bir sekilde, sosyal medya'dan, sarkilardan, dizilerden vs. duyulanlardan. ruyalari bilincaltimiz gosteriyor.
  • ermanen  (23.03.24 11:38:39 ~ 11:42:26) 
Bana da olmuştu bu hem de hiç pratik becerim olmamasına rağmen aşırı fluent idim. Dil öğrendiğim bi dönemdi sanırım


  • olaylar olaylar  (23.03.24 12:16:55) 
ben ruyalarimi pek hatirlamam ama gecen olmustu ya.


  • bohr atom modeli  (23.03.24 12:17:18) 
Oluyor. Azicik ispanyolca biliyorum, bir keresinde ispanyada bi isimi halletmeye calisiyodum ruyamda zor olmustu kimse ingilizce bilmiyordu :(


  • aguen  (23.03.24 12:29:45) 
arkadaslarimla ya türkce ya da almanca konusuyorum genelde.
almanca o gün yogun konustuysam almanca gördügüm oluyor eger rüyada alman arkadaslar varsa.

türkiye'de yasarken de dizi izleyip izleyip görüyordum :)
  • robert bosch  (23.03.24 15:09:24) 
Lise hazırlıkta rüyalarımı ingilizce görmeye başlamıştım.


  • kimlanbu  (23.03.24 21:41:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.