[]

Tehdidin sadece sahitle beyan edilmesi mümkün mü?

Yarın tabii ki bir avukattan detaylı danışmanlık alacağım ancak bu saatte merakıma yenildim.

Yaklaşık 2-3 yıl önce evlilik aşamasında olduğun kisinin babası tarafından ölümle tehdit edildim.

Bugün dava konusu olsa mahkeme sadece yakınım olmayan şahitlerle bunu dikkate alabilir mi?

Küçükcük bir evet ya da hayır bile yeterli. Bir el atın be sözlüğün sevgili hukukçuları.

 
Benim tehdit davam vardı tanık geldi evet oradaydım duydum dedi suç kanıtlandı. Siz 2-3 yılı araştırın şikayet süresi geçmiş olabilir zaman kısıtları var.

Benim de kayınpederdi bu arada, geçmiş olsun.
  • cilekli pasta  (13.03.24 23:51:30) 
Sadece şahitle mümkündür.
2 yıl önce evlilik aşamasında olduğun kişinin babası tarafından mı tehdit edildin yoksa 2 yıl önce, evlilik aşamasında olduğun kişinin babası tarafından mı tehdit edildin. Virgülün yerine göre durum değişir.

  • Mistyimage  (14.03.24 00:31:24) 
çilekli pasta, Mistyimage çok çok teşekkürler. :)

Evlilik aşamasında olduğum kişinin babası tarafından bu evliliği onaylamıyorum anlamında vazgeç yoksa seni vururum şeklinde tehdit edildim.
  • junkie  (14.03.24 01:11:46) 
Ve bu olay yaklaşık olarak iki yıl kadar önce yaşandı.


  • junkie  (14.03.24 01:13:04) 
savcılık aşamasını geçemez ki dava açılsın. takipsizlik verilir. karşı tarafın ifadesi bile alınmaz.


  • Improbable  (14.03.24 09:06:43) 
Hukuk uzmanı değilim ama genel kültür olarak bildiğim kadarıyla tehdit, hakaret gibi suçların şikayet süresi 6 ay.
Neden kimse bunu belirtmemiş bilmiyorum.

  • michael_knight  (14.03.24 10:12:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.