[]

Erkek şampuan öneri. Head & Shoulders Saç Dökülme Karşıtı iyi mi? Başka?

Ben uzun süredir bunu kullanıyorum:
Head & Shoulders Erkeklere Özel 2'si 1 Arada Dökülme Karşıtı Kepeğe Karşı Etkili Şampuan
www.headandshoulders.com.tr

Bende çabuk kepeklenme sorunu da var zaten. Her gün bu şampuanı kullanırsam kepek sorunu olmuyor. Saçlarımda ön yanlardan seyrelmeler de başladı.

Sizce Head & Shoulders'ın bu şampuanı iyi mi? Bunun muadili daha iyi var mı? Daha doğal bir şey kullanmak daha mı iyi olur? Şampuan değiştirmek mi lazım? Bildiğinizi söyleyin.

Erkek saçı şampuanı öneriniz.

 
ikisi bir arada şampuanlar içerisinde saç kremi bulundurduğu için saç döküyor. saç dökülmesi yaşayan biri olarak head and shoulders'ın herhangi bir ürününden memnun kalmadığımı, hatta saçımı daha da mahvettiğini söyleyebilirim. bunun haricinde belirli bir marka öneremem ama mutlaka içinde saç kremi olmayan şampuanlara yönelin.


  • stronzo  (31.01.24 12:23:17) 
Paylaştığınız linkteki görselde, markanın hemen altında "kepeğe karşı etkili şampuan + saç bakım kremi" yazıyor...

Edit: "2'si 1 arada" kaç özelliği olduğundan bağımsız olarak şampuan+saç kremi için kullanılır. İkisi bir arada şampuanlardan uzak durun +1
  • kobuzchu kiz  (31.01.24 12:37:54 ~ 12:40:47) 
saç dökülmesinin sebebi genetik erkek tipi saç dökülmesi ise şampuan'ın faydası olmaz.

saç ekimi yaptıranlara genelde prozinc plus şampuan öneriliyor.
www.trendyol.com

Vichy'in mor ve kırmızı şişede ki şampuanlarıda iyi ancak fiyatları bayağı yükselmiş durumda.

alternatif doa kozmetik bakım şampuanı+kepek şampuanı kombosunu deneyebilirsin.
  • sealth  (31.01.24 12:53:18) 
revox at kuyruğu şampuanı, revox men. 2-3 ayda etkisini görürsün


  • Improbable  (31.01.24 13:17:49) 
Her insanin saçi ve saç derisi bir degil. Senin kendi durumunu cozmen lazim once. Normal sac mi kurumu yaglimi fln.

Mesela benim saclar cok yaglaniyor. Yagli saclar icin derinlemesine temizlik kullaniyorum. Diger limonlu bilmem neli yaglanma karsiti yazanlarda ise yaramiyor sadece bu soyledigim ise yariyor head and shouldersta ve fazla bulunmuyor. Bu model urunu tezgahta.
  • Zetnikov  (31.01.24 23:15:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.