[]

Dişçinin söylemeden ek kalem çıkarması

benim istediğim işlem (kanal tedavisi) yapılıp bunun haricinde bana söylenmeden kanal içi ribbond diye ek bir ücret kalemi açılmış.
açıkcası bu parayı zerre ödemek de istemiyorum çünkü bana işlem öncesinde ve sırasında ek kalem hakkında bişey söylenmedi bu gerekli böyle böyle ücreti var diye.
burayı kanal tedavisi için aradım ve sadece kanal tedavisi yaptırmak istediğimi belirttim.
bu kalem genelde alınan bir kalem mi kanal tedavilerinde? Ne yapmalıyım?

 
Toplam ücreti telefonda birkaç gün önce konuştuğumuzda kanal 3500 denmişti ama kanal 4000 ribbond 2000 şeklinde bir ücret isteniyor? Dişimin durumu çok acil olduğundan yakın diye gidip direkt yaptırdım kanalı


  • northern eagle  (24.01.24 12:11:51) 
"bana bu fiyatı vermiştiniz, bu ekstra işlem için bilgi vermediniz ki, maalesef buna bütçem yok" diyip 3500 ödeyin, hadi olmadı 4000. ne yapacaklar dolguyu geri mi sökecekler?

işlerini düzgün yapıp bilgi verselerdi.
  • John Bloor  (24.01.24 12:30:57) 
Kazıklamanın yeni yolu.
Kuaförün kesimi 1000 tl
Kat verilmesi ek 1000 tl, kaküllü kesilmesi ek 500 tl, ayrıca uçlarınıza nohut kadar krem sürdük o da ek 1000 tl demesi gibi bişi.
  • photo85  (24.01.24 18:13:50) 
Aslında dişi, dişin röntgenini görmeden fiyat vermeleri yanlış olmuş. Ek bir işlem yapılırken hastaya sormaları gerekli. Ona göre işlemi devam ettirmeleri gerekirdi.


  • my fault  (24.01.24 19:40:11) 
ben bu parayı verirsem bütün sosyal medya platformlarında bu durumu anlatırım diğer insanların da mağdur olmasını istemem deyin huzur içinde çözülebilir :) ödemeyin.


  • enteg  (25.01.24 09:32:09) 
haklısın ödeme yapma sadece kanalı öde 3500 kalanları ödeme


  • basond  (25.01.24 11:46:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.