[]

Şehir dışından arkadaş gelince onu gezdirir misiniz

Şehir dışından gelen karşı cins kişisi İstanbul'u gezmek istiyor. Benden gezdirmemi istiyor. İstanbul kocaman şehir, havaalanı uzak, trafiği çok, araba ile dolaşması sıkıntı. Sizce bu normal mi. Küçük şehirde normal olabilir ama İstanbulda bence saçma.




 
asıl istanbul gezdirilir yaa


  • gkhncnzdgn  (09.01.24 01:03:42) 
Yani "istanbul'da gezmeyecekse nerede gezecek?" diye düşündüm ben de. Ama bu geliş planlanırken birlikte mi planlarınız? Sizde mi kalacak? Vs gibi detaylar var tabii. Yine de birlikte planlandıysa saçma bir durum değil, gelip evde mi oturacak ki?


  • fraise  (09.01.24 01:44:45) 
gezdirilir nesi saçma?


  • jelly bear  (09.01.24 09:11:28) 
Evde mi oturacak? Gezdiriyorum tüm gün.


  • Kahvedesu  (09.01.24 09:26:29) 
Sen de araba ile dolaştırılmayacak yerlere götür.

Beyazıttan başka, kapalıçarşı, sultanahmet ayasofya sirkeci mısır çarşısı oradan da karaköy, galataport.

yaşı daha genç ise ona uygun galataporttan başla, galataya çık oradan istikall, oradan beşiktaşa geç.

yürüsün dursun zaten araba ile gezilmez istanbul.
  • liberal  (09.01.24 09:47:17) 
şimdi benim içim fesat olabilir, durumu yanlış okumuş olabilirim. dolayısıyla önden özür dileyerek başlayayım ama:
karşı cins vurgusundan anladığım kadarıyla gelen arkadaş flört/takılmaca amacıyla geliyor ve senin niyetin full eve/yatak odasına kapanmak. bunu çok belli edersen, yukarıda saydığın sudan bahaneleri hanımefendiye sunarsan arkadaş geldiği gibi geri döner. hiçbir kadın bu tavırdan hoşlanmaz. senin için geliyorsa ve gezmek de istiyorsa birazcık gezdir. istanbul gezilmeyecek de neresi gezilecek nihayetinde.

ha yok tamamen seninle alakasız bir şey için gelip, "kim beni gezdirse" diye düşünüp işi sana yıkan bir arkadaşsa o zaman çok saçma tabii ki.
  • hrskrs  (09.01.24 11:01:03) 
gezeceğiniz yere göre değişir.
topkapi sarayi - eminonu - taksim hattına araçla gitmek işkence. mecbur toplu taşıma veya oraya yakın bir yere kadar araç, sonra toplu taşıma.

Anadolu kavağı, şile vb yer ise mecbur araç.
  • tabudeviren  (09.01.24 12:15:16) 
kişi sizde kalmayacaksa, planını sizinle de teyidleşip havalimanından almak, doğrudan sizde kalması ve birlikte takılmak üzerine yapmadıysa bence gezdirmek durumunda değilsiniz. gezdirirseniz de bir jest, hoşluk olur. arabasız gezilecek 1 günlük bir programda yeterli olur bu durumda.


  • Phoebe  (09.01.24 12:48:49) 
Şimdi hava biraz yağışlı ve soğuk o yüzden aksaklık olabilir ama doya doya gezdirirsin açık havada. Metro ile, vapur ile gidebileceğin bir sürü yer var İstanbul'da. Küçük şehir değil ki arabasız ulaşım sorunu yaşayasın.


  • nawar  (09.01.24 14:07:26) 
Sizi görmeye geliyorsa normal. Gelmişken görüşelim beni gezdir diyorsa değil.


  • peki madem  (09.01.24 14:11:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.