[]

bedelli askerliğe gidince şirket maaş öder mi?

sealamlar, bedelli askerliğe giden biri o ay için de maaş ödemesi alır mı? yoksa şirketten şirkete göre değişir mi?




 
şu ana kadar gördüklerimde ya ücretsiz izin verildi ya da çıkış verildi (geri alıyorlar aynı zamanda).

askerlik sırasında sigorta girişi yapılamayacağı için maaş vereceklerini düşünmüyorum. ama ücretsiz izinde iken hakedilen prim/ikramiye ödemelerini alabiliyorsunuz.
  • estranged  (29.11.23 18:30:39) 
Bizim şirkette (çok kurumsal bir şirket) ücretsiz izin alıyorlardı.
Bir kısmını birikmiş izinden kullanıp, kısmen de olsa maaş almak isteyenler vardı, yasal olarak aktif çalışıyor olmanız mümkün değil denmişti.

  • burfak  (30.11.23 10:17:37) 
Tazminat hakkınız varsa, çıkış-giriş yapın. Çıkınca tazminatınızı, izin paranızı vs. alırsınız.

Tek zararı izin günlerinize olur. Senelik izin 2 hafta iken, 5 sene ve üzeri çalışmaya başlayınca 3 hafta izin hakkınız olur. Benim için, senelik 1 hafta fazladan izin çok daha önemli derseniz, ücretsiz izin alın.


.
  • kartallar yuksek ucar  (30.11.23 10:24:31) 
yasal olarak maaş ödemesi alamazsın. askerlik süresince sgklı olmak ve maaş almak yasak. ya ücretsiz izin, ya da çıkış-giriş yapmak tek olası çözümler. ben de nisanda bedelli yapıp ücretsiz izne çıkmıştım. çıkış-giriş yaparsan kıdem tazminatını da alabilirsin.


  • mister green  (30.11.23 10:54:11) 
maaş almak için tek yol yıllık izin almak. izin gününüz varsa tek seferde 4 haftalık izin alınabilir ama izinleriniz yanmış olur.
onun dışında zaten denmiş, ya ücretsiz izne çıkarıyorlar ya da çıkış veriyorlar(dönüşte almak zorundalar).

  • patronaj1  (30.11.23 11:51:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.